16.08.2023 kupiłem przedmiot, którego niestety nie widzę w historii zakupów, a wydaje mi się, że posiada on 36 miesięczna gwarancja. @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@japoprostuja W zakładce Moje Zakupy można sprawdzić historie zakupów do 2,5 roku, a starsze są przenoszone do archiwum.
Jeśli chcesz sprawdzić historie wszystkich zakupów, nawet tych starszych, to pobierz kopię danych dotyczących zakupów z zakładki Kopie Twoich danych (podrzucam również instrukcję: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/pobieranie-swoich-danych/raporty
Pobrałem taki raport, ale niestety nie widzę tam wszystkich potrzebnych informacji. Np. danych do gwarancji, potwierdzenie zakupów lub czegoś innego co potencjalnie mogłoby zweryfikować i potwierdzic, że danych przedmiot ma jeszcze gwarancję
@japoprostuja W tej sytuacji pozostaje Ci odszukać powiadomienie mejlowe o tym zakupie. Wszystkie informacje dotyczące gwarancji powinny być do niego załączone.