anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak przycisku "odbierz monety"

skrzyst
#8 Zapaleniec#

Cześć,

Dokonałem wczoraj zakupu na Allegro. Wybrałem przesyłkę do automatu Allegro One, za co miałem dostać 3 monety. W zakładce "Monety" nie pojawił się przycisk umożliwiający ich odbiór, w związku z czym moje pytanie brzmi: o co kaman? 😜

Numer zamówienia:

457d2e20-d1cc-11ef-a99e-9bf6d04e4e3d
oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

A aplikacji, masz zgody na reklamy włączone- to jeden z warunków. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

skrzyst
#8 Zapaleniec#

Promocja, w ramach której powinienem dostać 3 monety opisana jest tutaj:
https://allegro.pl/kampania/monety/promocje

Nigdzie nie widzę, aby wspominano coś o włączonych reklamach. Dodam, że w przeszłości otrzymywałem już monety w zamian za skorzystanie z Allegro One i nie było problemu z ich odebraniem.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@skrzyst Sprawdź czy nie dostałeś powiadomienia o monetach (pod ikoną dzwoneczka).

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

skrzyst
#8 Zapaleniec#

Nie, nie otrzymałem żadnego powiadomienia w tym temacie.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @skrzyst. Monety będą dostępne do odbioru w przeciągu 7 dni kalendarzowych od spełnienia warunków.
Aby odebrać Monety powinieneś kliknąć w [Odbierz] w zakładce: Moje Allegro > Zakupy > Programy zniżkowe > Monety. Odebranie Monet Promocyjnych będzie możliwe przez okres 5 dni.

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

skrzyst
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za odpowiedź, ale tak jak wspomniałem (i co zresztą napisane jest w tytule tego wątku), nigdzie nie ma przycisku "Odbierz".

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@skrzyst, tak jak wspomniałam - Monety będą dostępne w ciągu 7 dni od spełnienia warunków. Daj znać, jeśli po tym czasie nadal nie otrzymasz Monet. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów