Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Dokonałem wczoraj zakupu na Allegro. Wybrałem przesyłkę do automatu Allegro One, za co miałem dostać 3 monety. W zakładce "Monety" nie pojawił się przycisk umożliwiający ich odbiór, w związku z czym moje pytanie brzmi: o co kaman? 😜
Numer zamówienia:
A aplikacji, masz zgody na reklamy włączone- to jeden z warunków. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Promocja, w ramach której powinienem dostać 3 monety opisana jest tutaj:
https://allegro.pl/kampania/monety/promocje
Nigdzie nie widzę, aby wspominano coś o włączonych reklamach. Dodam, że w przeszłości otrzymywałem już monety w zamian za skorzystanie z Allegro One i nie było problemu z ich odebraniem.
@skrzyst Sprawdź czy nie dostałeś powiadomienia o monetach (pod ikoną dzwoneczka).
Nie, nie otrzymałem żadnego powiadomienia w tym temacie.
Cześć, @skrzyst. Monety będą dostępne do odbioru w przeciągu 7 dni kalendarzowych od spełnienia warunków.
Aby odebrać Monety powinieneś kliknąć w [Odbierz] w zakładce: Moje Allegro > Zakupy > Programy zniżkowe > Monety. Odebranie Monet Promocyjnych będzie możliwe przez okres 5 dni.
Dziękuję za odpowiedź, ale tak jak wspomniałem (i co zresztą napisane jest w tytule tego wątku), nigdzie nie ma przycisku "Odbierz".
@skrzyst, tak jak wspomniałam - Monety będą dostępne w ciągu 7 dni od spełnienia warunków. Daj znać, jeśli po tym czasie nadal nie otrzymasz Monet.
Dzień dobry, chciałem tylko dać znać, że żaden przycisk do odbioru monet nie pojawił się. Dodam, że nie chodzi mi tutaj o te monety, tylko o zasady. Ja, jako użytkownik allegro muszę działać zgodnie z regulaminem serwisu, fajnie było by, gdyby równe zasady dotyczyły każdej ze stron. Na przyszłość nie widzę już sensu korzystać z przesyłki allegro one box, nie ma żadnej gwarancji, że wywiążecie się z umowy.
Cześć, @skrzyst. Już to sprawdzam, niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@skrzyst, Monety już trafiły na Twoje konto.
Dziękuję