Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Witam serdecznie,
Wystarczy że zaloguję się na swoje konto Allegro i podczas wyszukiwania nie pojawia mi się na dole wyników klawisz “Zobacz podobne” zamiast niego mam klawisz “Zobacz ofertę”.
Po wylogowaniu z konta klawisz “Zobacz podobne” pojawia się na powrót.
Dotyczy to zarówno przeglądarek internetowych jak i aplikacji na smartfonie.
Efekt jest taki że wystawionych ogłoszeń nikt nie może zobaczyć ze względu na brak klawisza “Zobacz podobne” i wyświetleń nie ma w ogóle gdyż ciągle wyświetla się tylko jedno jedyne ogłoszenie.
Proszę o interwencję i naprawę problemu.
Pozdrawiam Damian
Informacyjnie dotyczy to każdego wyszukiwania które jest znajdywane na Allegro oraz również występuje na Allegro lokalnie 🙄
Np. latarka daimon lub minelab xterra
@favorit91 Wyślij zrzuty ekranu z problemem, który występuje. To pomoże mi w weryfikacji.
@N_Nitka28
W miejscu gdzie powinno być “Zobacz podobne” jest “Zobacz ofertę” jak poniżej.
Sama możesz to sprawdzić wyszukując frazy jak w wiadomości powyżej 🙂
@favorit91 Opisz proszę dokładnie co się dzieje na zrzutach, a co wg Ciebie powinno się dziać. Wyślij drugi zrzut, gdzie widzisz "zobacz podobne". Co dokładnie wpisujesz w wyszukiwarkę?
Wszystko opisałem już wcześniej.
Tutaj zrzut ekranu gdzie nie jestem zalogowany i pojawia się klawisz “ Zobacz podobne”.
Wyszukuję w obu przypadkach frazę - latarka Daimon i w obu przypadkach powinnienem mieć klawisz “Zobacz podobne” co było normalne do tej pory.
Natomiast wystarczy że się zaloguję na konto Allegro i klawisz “Zobacz podobne” znika i zostaje zastąpiony klawiszem “Zobacz ofertę” jak na poprzednim screenie.
Nie może tak być że po zalogowaniu nie widzę tego klawisza ponieważ nie można zobaczyć innych dostępnych ofert.
Jak wspomniałem wcześniej żeby to zrozumieć możesz sama wyszukać frazę na Allegro będąc zalogowaną a później będąc niezalogowana. Wystarczy wyszukać na Allegro - latarka Daimon.
Ponizej wynik wyszukiwania bez zalogowania.
@favorit91 Dzięki za doprecyzowanie i uzupełnienie zrzutów. Weryfikuję sprawę.
@favorit91 Podaj proszę jeszcze, z jakiej aplikacji korzystasz, z jakiego oprogramowania i urządzenia.