Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
czy jest jakikolwiek sposób na kontakt z kurierem (od razu odpowiadam: numery telefonu które przekazywane są w mailu nie odpowiadają), który ma dostarczyć przesyłkę, nie podejmuje próby doręczenia i oznacza próbę jako nieudaną?
Dostawa realizowana przez Allegro International. Numer przesyłki: A003330RE1
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@agasx3 widzę, że przesyłka została dzisiaj ponownie wydana do doręczenia. Czy masz na myśli wczorajszą próbę i awizo?
Tak chodzi o wczorajszą próbę. Jednak dzisiaj kontakt z kurierem nadal niemożliwy 😉
@agasx3 już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
Super 🙂 Czy ewentualnie skoro dla kuriera problematyczne jest podjechanie pod adres, jest szansa na przekierowanie paczki do Allego One Boxa?
@agasx3 dostałam informację, że napisaliśmy do Ciebie w tej sprawie, skontaktowaliśmy się też z oddziałem i poprosiliśmy o wyjaśnienie sytuacji z kurierem.
Przesyłka dotarła! Można zamknąć sprawę 🙂
Dzięki Wam za interwencję.
@agasx3 polecamy się 😉
U mnie dziś to samo. Kurier zawizował przesyłkę. Cały dzień na niego czekałam. Żadnej próby doreczenia nie było. Domofon i dzwonek przy drzwiach działa...
@PatkaSB to może chociaż podaj numer przesyłki🤔
AD01A1G574
Chociaz teraz jeszcze lepiej. Status po awizo pojawił się, że przesyłka doręczona a ja jej nie mam 🙉
@PatkaSB zgłosiłam tą kwestię do weryfikacji i wrócę z informacją.
Dziękuję. Dhl mi napisał, że taki numer przesyłki nie istnieje. Może pani sie uda coś ustalić
@PatkaSB niestety jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi od oddziału. 😔 W przypadku przesyłek Allegro Delivery, problemy z przesyłką należy zgłaszać bezpośrednio do nas.
Co ja mogę zrobić? 🥲
@PatkaSB na ten moment, poproszę Cię jeszcze o cierpliwość. Gdy tylko będę miała informacje o przesyłce, to wrócę tutaj w wątku.