anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak wysyłki poprzez Inpost

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:28209498
#9 Pomysłodawca

Od wczoraj brak możliwości skorzystania z wysyłki inpostem. Sprawdzone u 20 dostawców ?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11
Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:28209498 czy sprawdzałaś, przez opcję "pokaż wszystkie na mapie" podczas składania zamówienia? Na stronie oferty, w zakładace dostawa możesz, również sprawdzić czy sprzedający udostępnia tą formę dostawy w swoich ofertach. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca

Tak sprawdzałam, nie ma ich, nawet po wpisaniu poprawnego adresu paczkomatu inpost ,jest tylko dostawa allegro

oznacz moderatorów
Sa_nova

@Client:28209498 podaj przykładowe numery ofert oraz załącz zrzuty ekranu z widocznym brakiem dostawy InPost po kliknięciu w opcję "pokaż wszystkie na mapie" oraz po wpisaniu adresu paczkomatu (na zrzucie uwzględnij całą stronę, czyli pasek adresowy strony, datę oraz godzinę. Twoje dane, jeśli będą widoczne to proszę zasłoń). 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca

Zakup od Diamente2024

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca

1Bez tytułu.png

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca

Zakup od MaxCaffePadsy

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca

Paczkomat z którego zazwyczaj korzystam to Łódź Kilińskiego 35, ulica jest pokazana na mapie i tyle

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca

2Bez tytułu.png

oznacz moderatorów
Sa_nova

@Client:28209498 sprawdziłam i widzę, że paczkomat z adresu Łódź Kilińskiego 35 - jest tymczasowo zamknięty, dlatego nie wyświetlamy go na mapie. 

Dla oferty 16745141306, od sprzedającego MaxCaffePadsy - dostawa do paczkomatu jest dostępna i są one widoczne do wyboru, po oddaleniu mapy. Jeśli jakiś dokładny punkt nie jest widoczny na mapie, to najprawdopodobniej jest on nieczynny. 

Zrzut ekranu 2026-01-02 090530.png

[Edytowano] Pomocne w znalezieniu paczkomatów InPost, będzie wybranie w prawym górnym rogu z rozwijanej listy InPost oraz oddalenie mapy. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca

Jestem zdziwiona bo w sylwestra odbierałam z niego przesyłkę, dziękuję za sprawdzenie i pomoc

oznacz moderatorów