anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak wyzwań od lutego

EPIGRAFIKA
#1 Nowicjusz

@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Od kilku tygodni nie mam żadnych wyzwań w aplikacji, podczas, gdy osoby z mojej rodziny ciągle coś mają. Dlaczego tak się dzieje? 

Nic się nie pojawiło na koncie prywatnym jak i firmowym.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

kotkot13
#9 Pomysłodawca

Mam ten sam problem od miesiąca. Żadnych nowych wyzwań mimo zakupionej i aktywnej usługi Allegro SMART

Podobno "wszystko działa jak należy" i mamy czekać aż łaskawie "system" da nam jakieś nowe wyzwania może za miesiąc a może za rok.

Allegro tak fanatycznie wieży w ten swój "system", że nawet nie dopuszcza myśli, ze coś mogło się zepsuć jak w ostatnich miesiącach widzę coraz więcej osób z takim problemem. 

No chyba, że jednak tak to ma działać i Allegro po prostu dyskryminuje swoich klientów, jednym daje innym nie.

Ciekawy temat dla UOKiK 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@EPIGRAFIKA @kotkot13 Rozumiem, że chcielibyście częściej brać udział w wyzwaniach. Tego typu promocje są dobreane indywizualnie, dlatego ich dostępność może się różnić pomiędzy kontami. System regularnie generuje nowe oferty dla różnych grup klientów, biorąc pod uwagę wiele zmiennych. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów