@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Od kilku tygodni nie mam żadnych wyzwań w aplikacji, podczas, gdy osoby z mojej rodziny ciągle coś mają. Dlaczego tak się dzieje?
Nic się nie pojawiło na koncie prywatnym jak i firmowym.
Mam ten sam problem od miesiąca. Żadnych nowych wyzwań mimo zakupionej i aktywnej usługi Allegro SMART
Podobno "wszystko działa jak należy" i mamy czekać aż łaskawie "system" da nam jakieś nowe wyzwania może za miesiąc a może za rok.
Allegro tak fanatycznie wieży w ten swój "system", że nawet nie dopuszcza myśli, ze coś mogło się zepsuć jak w ostatnich miesiącach widzę coraz więcej osób z takim problemem.
No chyba, że jednak tak to ma działać i Allegro po prostu dyskryminuje swoich klientów, jednym daje innym nie.
Ciekawy temat dla UOKiK
@EPIGRAFIKA @kotkot13 Rozumiem, że chcielibyście częściej brać udział w wyzwaniach. Tego typu promocje są dobreane indywizualnie, dlatego ich dostępność może się różnić pomiędzy kontami. System regularnie generuje nowe oferty dla różnych grup klientów, biorąc pod uwagę wiele zmiennych.