Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem przedmiot potem przez przypadek naciskałem opcji w zakup odebrany a potem anulowałem zakup i czekam prawie tydzień na zwrot pieniędzy że sprzedającym nie ma kontaktu @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:105161233 Załóż dyskusję ze sprzedawcą. W zakładce Moje Zakupy wybierz zamówienie, dla którego chcesz otworzyć dyskusję. Przejdź do szczegółów zamówienia i kliknij [zgłoś problem z zakupem]. W kolejnym kroku wskaż powód dyskusji i zaznacz jedną z opcji dostępnych na liście. Sprzedający będzie miał 24 godziny na odpowiedź (czasu nie liczymy w weekendy i święta), będziesz mógł poprosić nas o pomoc.
Sprzedający odpisał że moja paczka jest w drodze do mojego kraju lecz nie pokazuje mi tego że została ona nadana ani żadnych informacji o paczce
Nie pokazuje, a zakup widzisz ?
@Client:105161233 Jak nie ma, tu masz zakup: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
@Client:105161233 pisz w jednym wątku a jak nie to opisz dokładnie całą sytuację . Kiedy kupiłeś? kiedy oznaczyłeś, że odebrana i zwrot?