Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
na moim osiedlu są 2 paczkomaty, stoją plecami do siebie. Jakiś czas temu automat WRO83M był wyłączony, ale po pracach serwisowych działa już bez problemu. Wszędzie gdzie kupuję bez problemu mogę do niego zamówić, poza Allegro. Jest szansa na aktualizację?
chodzi o ten punkt: https://inpost.pl/paczkomat-wroclaw-wro83m-rychtalska-paczkomaty-dolnoslaskie
Pozdrawiam
@lailalila Cześć 🙂 Paczkomat InPost WRO83M jest dostępny do wyboru na mapie:
Ciekawe, a jak go mogę wybrać na etapie zakupu? Widzę tylko ten do którego stoi odwrócony plecami 😞
Wiem, że to niby **piiip**oła, ale ten tyłem jest za płotem z przejściem wąską bramką. Paczki często odbieram z bobasem na spacerze i nie mieszczę się tam wózkiem. Muszę biegiem gnać zostawiając dziecko samo przed tym drugim paczkomatem 🙈
@lailalila Rozumiem. A czy masz możliwość sprawdzić mapkę na innym urządzeniu lub w przeglądarce? Być może korzystasz z nieaktualnej aplikacji i wystarczy ją zaktualizować 🙂
Ciekawe. Aplikację mam najświeższą wersję z aktualizacji z wczoraj i nadal paczkomat nie jest widoczny. Ale! Na komputerze się wyświetla prawidłowo i udało mi się złożyć zamówienie do tego paczkomatu.
Dziwne, że odświeża się połowicznie. Największe że się w ogóle da. Dziękuję za pomoc i wskazówki!