anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dwa Różne Kody Przy Zwrocie...

elodawid
#10 Popularyzator#

Witam, zrobile. Zwrot poprzez inpost i na paczce napisałem kod taki jaki mam na stronie allegro, dziś zauważyłem że paczka nadal oczekuje na nadanie, sprawdziłem sms a tam mam całkowicie inny kod!!, dlaczego allegro dało dwa różne kody i co teraz zrobić jak wysłałem paczkę z kodem z allegro i paczkomat się otworzył normalnie, a pomimo tego jest info ze nadal oczekuje na nadanie, co robić...

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

Dziwne Allegro 2 rożne kody, może wygenerowałeś 2 jeden w kompie  drugi w aplikacji, tu masz 1 czy 2: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione

oznacz moderatorów

elodawid
#10 Popularyzator#

W aplikacji zrobiłem zwrot i kod z aplikacji, ale okazało się że dostałem też inny kod na sms i chyba ten z sms jest prawidłowy, też dziwne bo skrzynka inpost się otworzyła na tym pierwszym kodzie ale po nadaniu nadal widnieje info ze paczka oczekuje na nadanie i lipa ...

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

Zwrot Smart, zaczekaj do jutra. Zadzwoń na infolinię.

oznacz moderatorów

elodawid
#10 Popularyzator#

Tak zwrot smart, ale już straciłem nadzieję mija 4 dzień sprzedający nie otrzymał towaru więc przepadło, szkoda że tak robią ludzi w balona. Życie 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@elodawid podaj numer zamówienia bo coś tu nie pasuje. Moderacja to sprawdzi.  @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

elodawid
#10 Popularyzator#

A tu można podawać nr zamówienia? Ja nie rozumiem jak mogła dojść to takiego błędu że w aplikacji mam inny kod zwrotu, I inny kod w sms jak i email...

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów