Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co się stało i jak przywrócić aby na stronach przedmiotów pokazywane były ceny brutto zakupowe a nie ceny netto?
Zawsze była cena brutto a poniżej mniejsza czcionka ceny netto. Samoistnie coś się zmieniło i nie potrafię znaleźć gdzie to zmienić.
przejdź na widok konsumencki ... sietttt.... znowu grzejstołki w akcji
W sumie to jest jeszcze ciekawiej, znikły przypięte karty kredytowe i nie ma możliwości dodać. Pozostała jedynie płatność BLIK
Widok konsumencki powoduje wyłączenie opcji "chcę fakturę". To jest jeszcze gorsze.
Dziękujemy Allegro za wspaniałą zmianę.
Namieszali...
Już się ucieszyłem, że produkt ma niższą cenę a tu cyk :). Z przyzwyczajenia patrzyłem na tą większą czcionką.
Nie każdy jest płatnikiem VAT.
Proszę Allegro o dodanie opcji wyświetlania cen brutto jako głównej, tak jak było wcześniej.
Chociaż ja to se mogę prosić...
Jest jeszcze lepsza jazda, wchodzi się w 'Moje zakupy" i mimo że kupowało się jako Allegro Business nie ma dostępu do nich żeby np. pobrać fakturę. Trzeba przełączyć się na 'kupujesz prywatnie". No a niby jak kupowałem do tej pory? Przecież cały czas było Allegro Business.
I teraz jak się przełączę i zapomnę "wrócić" przy kolejnym zakupie i nie zaznaczę ptaszka na fakturze, który zawsze był zaznaczony i nawet się uwagi nie zwraca już na to, nie otrzymam faktury i koniec kropka.
Kogoś poniosło nieźle.
Allegro nie byłoby sobą, jakby kolejny raz nie uprzykrzyło życia firmom i wymyśliło sobie pokazywanie ceny netto zamiast brutto.
"Drodzy sprzedający i kupujący, od 30 lat były ceny brutto, ale czas na zmiany. Zmiana jest spowodowana tym, że musimy coś zmieniać, niezależnie czy ma to sens, czy nie."
Podobne wyjaśnienie było z likwidacją archiwum Allegro - "czas na zmiany".