Wcześniej korzystałem z numeru telefonu [dane] i później[dane]. Email z [dane] i [dane].
Bardzo potrzebuje przywrócić wszystkie zakupy w Moje zakupy na allegro oraz allegro lokalne. Dotyczy kryminalnej sprawy.
Oprócz tego chcę pobrać wszystkie dane o moich zakupach na allegro lokalne.
Z góry bardzo dziękuję!!! @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@zvn006 na stronie Kopie Twoich danych możesz pobrać dane osobowe, które zgromadziliśmy podczas Twojego korzystania z Allegro. Szczegóły w tym artykule.
Cześć. Rzecz w tym, że potrzebuję danych z lat 2020-2024 z kilku kont, a część z nich była używana z numerami telefonów, które są już nieaktualne. Wskazane jest połączenie tego wszystkiego w jedno konto lub plik.
numery telefonów:
[edycja]
[edycja] (to możliwe dane użytkownika, wszystkiego juz nie pamiętam).
Potrzebuję tego wszystkiego jako dowodu w toczącej się sprawie karnej.
Mam numer [edycja] (nadal go używam) i mam dostęp do poczty [edytuj]
numer komórkowy:
[edytuj]
nazwy użytkowników:[edycja] (coś podobnego)
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Cześć.
Drodzy i wszechmocni moderatorzy - jesteście moją ostatnią nadzieją! Potrzebuję szczegółowych i pełnych informacji o wszystkich zakupach w latach 2020-2024, najlepiej ze zdjęciami i opisami ofert, także tych, które są już zarchiwizowane.
Rzecz w tym, że potrzebuję danych z lat 2020-2024 z kilku kont, a część z nich była używana z numerami telefonów, które są już nieaktualne. Wskazane jest połączenie tego wszystkiego w jedno konto lub plik.
nazwy użytkowników:[edycja] (coś podobnego)
Mam numer [edycja] (nadal go używam) i mam dostęp do poczty [edycja]
numer komórkowy:
[edycja]
Drodzy i wszechmocni moderatorzy - jesteście moją ostatnią nadzieją! Potrzebuję szczegółowych i pełnych informacji o wszystkich zakupach w latach 2020-2024, najlepiej ze zdjęciami i opisami ofert, także tych, które są już zarchiwizowane.
Cześć. Rzecz w tym, że potrzebuję danych z lat 2020-2024 z kilku kont, a część z nich była używana z numerami telefonów, które są już nieaktualne. Wskazane jest połączenie tego wszystkiego w jedno konto lub plik.
numery telefonów:
[edycja]
[edycja] (to możliwe dane użytkownika).
Mam numer [edycja] (nadal go używam) i mam dostęp do poczty [edycja]
numer komórkowy:
[edycja]
nazwy użytkowników: [edycja] (coś podobnego) @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:134065946 nie podawaj proszę tych danych tutaj, to jest publiczne forum.
Jedyny sposób, aby odzyskać dostęp do tych kont i pobrać takie podsumowanie, to kontakt za pomocą formularza, tak jak napisała Alicja.
Widzę, że prowadzisz już korespondencję i w sprawie nr 57153244 zostałeś poproszony o podanie loginów do tych kont. Po numerach telefonu Doradczyni nie znalazła żadnego konta, a musi mieć konkretną nazwę albo adres e-mail, na które było zarejestrowane, żeby je odnaleźć i Ci pomóc.