anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Chcę przywrócić ukryte i usunięte zakupy

zvn006
#7 Wielbiciel

Wcześniej korzystałem z numeru telefonu [dane] i później[dane]. Email z [dane] i [dane].

Bardzo potrzebuje przywrócić wszystkie zakupy w Moje zakupy na allegro oraz allegro lokalne. Dotyczy kryminalnej sprawy. 

Oprócz tego chcę pobrać wszystkie dane o moich zakupach na allegro lokalne.

Z góry bardzo dziękuję!!! @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

RaBarbar_ka
Moderatorka Allegro Gadane

@zvn006 na stronie Kopie Twoich danych możesz pobrać dane osobowe, które zgromadziliśmy podczas Twojego korzystania z Allegro. Szczegóły w tym artykule.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

zvn006
#7 Wielbiciel

Cześć. Rzecz w tym, że potrzebuję danych z lat 2020-2024 z kilku kont, a część z nich była używana z numerami telefonów, które są już nieaktualne.  Wskazane jest połączenie tego wszystkiego w jedno konto lub plik.

numery telefonów:
[edycja]

[edycja] (to możliwe dane użytkownika, wszystkiego juz nie pamiętam).
Potrzebuję tego wszystkiego jako dowodu w toczącej się sprawie karnej.

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@zvn006 jeżeli nie masz dostępu do pozostałych kont skontaktuj się z nami przez formularz i opisz sprawę. Na forum nie będziemy mogli udzielić Ci informacji oraz pomóc w odzyskaniu dostępu. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:134065946
#7 Wielbiciel

Mam numer [edycja] (nadal go używam) i mam dostęp do poczty [edytuj]

numer komórkowy:
[edytuj]

nazwy użytkowników:[edycja] (coś podobnego)

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Cześć.

Drodzy i wszechmocni moderatorzy - jesteście moją ostatnią nadzieją! Potrzebuję szczegółowych i pełnych informacji o wszystkich zakupach w latach 2020-2024, najlepiej ze zdjęciami i opisami ofert, także tych, które są już zarchiwizowane.

Rzecz w tym, że potrzebuję danych z lat 2020-2024 z kilku kont, a część z nich była używana z numerami telefonów, które są już nieaktualne.  Wskazane jest połączenie tego wszystkiego w jedno konto lub plik.

nazwy użytkowników:[edycja] (coś podobnego)

Mam numer [edycja] (nadal go używam) i mam dostęp do poczty [edycja]

numer komórkowy:
[edycja]

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Drodzy i wszechmocni moderatorzy - jesteście moją ostatnią nadzieją! Potrzebuję szczegółowych i pełnych informacji o wszystkich zakupach w latach 2020-2024, najlepiej ze zdjęciami i opisami ofert, także tych, które są już zarchiwizowane.

oznacz moderatorów

zvn006
#7 Wielbiciel

Cześć. Rzecz w tym, że potrzebuję danych z lat 2020-2024 z kilku kont, a część z nich była używana z numerami telefonów, które są już nieaktualne.  Wskazane jest połączenie tego wszystkiego w jedno konto lub plik.

numery telefonów:
[edycja]

[edycja] (to możliwe dane użytkownika).

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Mam numer [edycja] (nadal go używam) i mam dostęp do poczty [edycja]

numer komórkowy:
[edycja]

nazwy użytkowników: [edycja] (coś podobnego) @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

la_nika

@Client:134065946 nie podawaj proszę tych danych tutaj, to jest publiczne forum. 
Jedyny sposób, aby odzyskać dostęp do tych kont i pobrać takie podsumowanie, to kontakt za pomocą formularza, tak jak napisała Alicja. 
Widzę, że prowadzisz już korespondencję i w sprawie nr 57153244 zostałeś poproszony o podanie loginów do tych kont. Po numerach telefonu Doradczyni nie znalazła żadnego konta, a musi mieć konkretną nazwę albo adres e-mail, na które było zarejestrowane, żeby je odnaleźć i Ci pomóc. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów