Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po anulowanym zamówieniu do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu gotówki, chociaż przy zamówieniu jest informacja, że zwrot został nadany blikiem- a ja tej gotowki na koncie nie mam
@majkaracing sprawdź na koncie, czy nie wróciło Ci z datą zakupu
Gdyby mi wróciło to bym nie zadawała pytania, naprawdę nie mam tych pieniędzy. Nawet facet z banku mi to sprawdzał
@majkaracing podaj numer zamówienia
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @gdvorek
628d92e0-775b-11f0-923a-039a83d5e912
@majkaracing Zwrot zlecony przez sprzedającego nie zakończył się poprawnie. W tej sytuacji skontaktuj się z nim ponownie. Powinien jeszcze raz podjąć próbę zwrotu wpłaty.
Gdzie mogę to sprawdzić? Tam na wiadomości nikt nawet nie odpisuje w tej firmie
@majkaracing Kiedy zwrot jest zlecony poprawnie, otrzymujesz powiadomienie od Allegro. Rozumiem, że tutaj go nie było. Jeśli jest problem z kontaktem, rozpocznij ze sprzedającym dyskusję. Będzie musiał się w niej wypowiedzieć w ciągu 24 godzin.
Właśnie nie mogę rozpocząć dyskusji bo jak zaznaczam, że brak zwrotu gotówki to od razu wyskakuje, ze blik został nadany i inaczej nie mam jak jej zacząć
@majkaracing Wybierz dowolny inny powód a szczegóły opisz już w samej dyskusji.
@majkaracing minęło 14dni ustawowych od dnia zgłoszenia odstąpienia o umowy na zlecenie wykonania zwrotu przez sprzedawcę firmę?
Witam kwota zwrotu to nie 14 zł tylko 717,02 zł a ja nie dostałem ani grosza.
@ADAM1432 kiedy zakup i kiedy anulowanie?
Jezu
on nie pytał o 14 zł tylko o 14 dni
dni
Czy tyle dni minęło od anulowania zamowienia