anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co mogę zrobić paczka dalej stoi w miejscu

Client:94255249
#7 Wielbiciel#

Witam od 20 moją paczka stoi w miejscu została przyjęta w oddziale i miała być do mnie dostarczona 21 i nie ma . Dzisiaj sprawdzam i dalej jest przyjęta w oddziale. Gdzie mogę się dowiedzieć co z moją przesyłką . Dodam ,że jest to sprzęt za 300 zł 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

A001AXLYK9 przewoźnik Allegro

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Client:94255249. Widzę, że już napisałaś do nas na czacie i sprawa jest wyjaśniana w zgłoszeniu o numerze 46703409. Dalsze informacje otrzymasz w kontynuacji korespondencji mailowej. Przepraszam za utrudnienia. 

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@Client:94255249 "Dodam ,że jest to sprzęt za 300 zł " a co to ma do rzeczy? 

"A001AXLYK9 przewoźnik Allegro" - jest już po 20 listopada, trzeba powoli zakładać, że zgodnie ze standardami tego przewoźnika część przesyłek nie dotrze do odbiorców ...w tym roku. 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Zamawiałam również yerbe u tego przewoźnika i doszła bez problemu ,a był zamawiane w tym samym dniu 

oznacz moderatorów

fox_paws
#13 Ambasador#

@Client:94255249 

Nie zamawiałaś u przewoźnika, tylko u sprzedającego. Przewoźnik tylko dostarcza, a Allegro One raczej mało sprawnie dostarcza, bo ma problemy nawet z odebraniem paczek od nadawców

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@Client:94255249

Allegro One, ma gwarantowany termin doręczenia do trzech dni roboczych. Jeżeli paczka została nadana 20 listopada, to termin doręczenia upływa dopiero 25 listopada. Na chwilę obecną przesyłka nie jest opóźniona.

oznacz moderatorów