anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

co oznacza symbol Monety przy wyborze dostawy one box allegro? chodzi mi o Stalco ładowarka 4a 20v

endji
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not
co oznacza symbol Monety przy wyborze dostawy one box allegro? chodzi mi o
Stalco ładowarka 4a 20v 100w BCS20-4A S-97393
pozdrawiam
endji

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

Nie widzę ...monety. słabo ze wzrokiem?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@endji nie daj się nabrać , dostaniesz 2 monety za wybór tej formy dostawy , a na paczkę będziesz czekał ruski rok .....prawda ,że dobrze gadam ?  @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A mi nie dają, dlaczego?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@LEW433 bo jesteś grzeczny , mądry i nie wybierasz ONE .😂

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@LEW433 bo wiedzą że jesteś rozsądny i żadne monety Cię nie zmuszą do wyboru tej metody 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

To znaczy, ze allegro zapłaci Ci 2 monety za wybranie ich najbardziej nie przewidywalnej formy dostawy. Jak dojdzie to będzie, jak zaginie na tydzień czy dwa to zaginie, jak odbierze ktoś inny no cóż bywa, jak box zamarźnie to daj zdjęcia, zbiera się tu tego na solidną galerię. 

Zamówiłabym ale brak opcji otwarcia dyskusji allegro jako przewoźnikowi, a co winny sprzedawca, ze pod przymusem to udostępnia by móc wysyłać smart?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@endji to znaczy że już muszą przekupywać kupujących żeby wybierali jedną z najbardziej problematycznych dostaw, jak Ci się nie spieszy i poczekasz tydzień na paczkę to śmiało zamawiaj zawsze to 2 zł w kieszeni 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów