@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Wczoraj ktoś w godzinach późnowieczornych włamał się na moje konto w Allegro i dokonał zakupu kodów na iTunes korzystając również z tego, że mam włączone AllegroPay. Były dwie transakcje i Allegro dokonało zablokowania konta. 👍 Dzisiaj jak to zobaczyłem, zrobiłem zwrot tych transakcji i jak na razie wiszą.. Te raty kredytu też na mnie wiszą..😬 Co zatem teraz powinienem zrobić..??!
@Jano2222 konto jest już zablokowane, sprawdziłam, że włączyłeś już dwustopniowe logowanie, więc sytuacja się nie powtórzy. Jeśli chodzi o zakupy, jeszcze dopytuję, jak możemy pomóc, dam znac, gdy otrzymam odpowiedź.
Sprzedający na moją reklamację odpowiedział, że to kod więc reklamację odrzuca i to wina moja, że mam podpiętą kartę pod Allegro - które nota bene nic nie robi itp itd... Wylał wiadro pomyj generalnie... Czekam zatem na dalsze info w sprawie...
@Jano2222 nie martw się, gdy otrzymamy potwierdzenie od działu bezpieczeństwa, poprosimy Cię o wypełnienie wniosku o rekompensatę w ramach Allegro Ochrona Kupujących.
Dziękuję za info, mam nadzieję, że uda się sprawę załatwić z pozytywnym dla mnie skutkiem... Pozdrawiam Janusz