Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie.
Może mi ktoś wyjaśnić co to są polubienia na Allegro??
Bo jakieś mi takie bzdury pokazuje skrypt Allegro, ma ktoś coś takiego też?
Nie wiem czy to jakiś wirus u mnie?Co tu jest grane?
@JokerCB Ofertę, wyszukiwanie lub sklep można dodać do ulubionych (czyli zacząć obserwować: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/wyszukiwanie-i-obserwowanie/jak-obserwowac-ulubionych-sprzed...) 🙂
Ja nie wiem, czy nie wyraźnie zapytałem czy jak?
Widziałaś Ola mojego screena?
Tam pisze "5 osób polubiło" a zawsze pisze np.5 osób obserwuje albo 5 osób kupiło .NIGDY nie spotkałem się z napisem POLUBIŁO.
Twoja odpowiedź jest dla mnie zupełnie niewystarczajaca.Jak się dodaje do Obserwoaia wiem, robię to często.
@JokerCB Jest to po prostu licznik osób, które dodały tę ofertę do obserwowanych.
Taki licznik jest widoczny wyłącznie w licytacjach.
@JokerCB Jest to uaktualniona wersja komunikatu “X osób obserwuje”. Zmiana została wykonana ze względu na zmianę nazewnictwa z “Obserwowane” na “Ulubione”.
No chyba że tak, choć ja do tej pory się z tym nie spotkałem. Ale już się przyzwyczaiłem że cokolwiek się zmienia na Allegro to zawsze na gorsze, głupsze i niespodziewane, co tylko denerwuje stałych użytkowaników takich jak Ja. Pewno niedługo będziecie wyświetlać oferty do góry nogami bo ktoś wpadanie na taki pomysł.
@JokerCB Może zechcesz podzielić się refleksją i rozwiniesz swoją myśl — dlaczego uważasz, że ta zmiana jest "gorsza" i "głupsza"? W jak dużym stopniu wpływa ona na użytkowanie przez Ciebie serwisu i robienie zakupów? W jaki sposób chciałbyś, abyśmy komunikowali tego kalibru zmiany?
Wskoczę w temat. Również uważam, że jest to zmiana na gorsze. Przede wszystkim znaczenie słów: jeżeli OBSERWUJĘ jakąś licytację, to nie znaczy, że ją LUBIĘ - po prostu korzystam z określonej funkcji. Sam byłem zdezorientowany taką zmianą, i jak widzę nie ja jeden - jest to więc pewne, choć przejściowe, utrudnienie w zakupach. W końcu zorientowałem się, ale ta zmiana budzi we mnie zdecydowaną niechęć, i mam zamiar używać "polubień" jedynie w niezbędnych przypadkach.
Dla mnie też to mylące ale jak zwykle nikt z allegro użytkowników o zdanie nie pytał. Dla mnie coś oznaczone jako "ulubione" to może być oznaczenie dla stałych towarów które często kupuję np kawa po którą regularnie wracam. Ale do innych rzeczy nad którymi się zastanawiam to nijak nie pasuje. Pasowało "obserwowane" ale allegro znowu musiało mi życie ulepszyć.... To są dwie zupełnie inne kategorie. Obserwowane powinno zostać, b o jest potrzebne. A mogli dodać "ulubione" dla tych samych regularnie powtarzających się zakupów.
A czemu ta zmiana ma służyć?
Podłączę się z podobnym tematem. Kiedy po zalogowaniu klikam w zakładkę SPRZEDAŻ to jako trzecia od dołu,. powyżej " Zamówienia od kupujących " wyświetla mi się Moja sprzedaż. ( Kiedyś był to mój asortyment, Moje oferty, czy jakoś tak ) A teraz kiedy wejdzie się w nią to dopiero wtedy wyświetla " Mój asortyment". Za każdym razem kiedy przechodzę do tej zakladki to mi się ciśnienie podnosi. Podobnych kwiatków jest dużo więcej. Niby nic, można przywyknąć, ale po co udziwniać proste rzeczy?
@cztery_bez_atu @milka1234567890 @AnnaG-Antyki Przecież programiści muszą za coś brać pieniądze > jakby nie wprowadzali zmian > to by się okazało, że są niepotrzebni i mogli by zostać zredukowani > a tak ma zasługi > pracuje "dla dobra ogółu" itp. > wykazał się
Za dawnych czasów nazywało to się "pomysł racjonalizatorski"
Spokojna Twoja rozczochrana - za jakiś czas, niedługo będzie "X osób uwielbia" 😉