Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wklepując allegro w pasku przeglądarki, zauważyłem że zostaję przekierowywany przez jakąś stronę bywiola.com?
Ktoś wie co to jest?
@Leriander Na pewno nic związanego z Allegro. Zasadniczo nie należy klikać w nic, czego sam nie chciałeś obejrzeć.
To zapewne jest oszustwo.
Cześć, @Leriander. Ten adres nie należy do Allegro. W jaki dokładnie sposób otrzymałeś to przekierowanie?
Niestety nie mam pojęcia, link przekierowuje bezpośrednio do allegro.pl, wyświetla się jako pierwszy w podpowiedziach więc prawdopodobnie zrobiłem już przez niego zakupy i wszystko doszło. Postaram się poszukać skąd mógł się wziąć
Edit:
Link pojawił się w mojej historii pierwszy raz 16 listopada, przekierowuje do: Allegro - atrakcyjne ceny - Strohttps://allegro.pl/?utm_source=admitad&utm_medium=afiliacja&admitad_...
Dziękuję, @Leriander. Sprawdzimy to. Niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Leriander, sprawdziliśmy link - to nie phishing. Zalecamy jednak skorzystanie z sugestii @br.. Daj znać jeśli skan nic nie wykaże.
@Leriander Wygląda na to że w komputerze zainstalował się jakiś wirus lub malware. Przeskanuj komputer programem antywirusowym oraz programem typu Malwarebytes.