Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Zakupiłem przedmiot w grze internetowej za sporą kwotę
Sprzedający wysyła podrobione zdjęcia tak by grać na czas ( najprawdopodobniej nie posiada go realnie)
Zgłosiłem spór na allegro
Czy jest możliwość przyśpieszenia pomocy od allegro, tak by zablokować użytkownika?
@DevirenQQ a na jakiej podstawie ma blokować ??? allegro nie jest stroną transakcji 😞
Spór może trwać 14 dni potem POK i może blokada ale do tego długa droga 🙂
Regulamin Allegro jest jasny, 14dni dyskusji i później wniosek do POK, zablokowanie sprzedającego tylko zależy od działu bezpieczeństwa i dowodów na łamanie regulaminu: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zgłaszaj spory, wszystko, co tylko możesz.
Zgłaszaj dodatkowe sytuacje, np. , że kupiłeś sobie karabin, toporek lub inne narzędzie, którego faktycznie nie ma, nie otrzymasz go , które nie istnieje.
Dla mnie - to jest żałosne, że ludzie wydają kasę za "nic", za wirtualne przedmioty, za płatne opcje w grach... To jest po prostu chore...
Ludzie dojrzali , ze zdrowym rozsądkiem nawet nie ujawniają takich sytuacji - po prostu wstydzą się. To są zachowania "nastolatków" z ery komputerów.
Bardzo współczuję jakim osobom - ich adaptacja do normalnego życia może okazać się bardzo trudna.