Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam..Jak to jest?.Otrzymałem limit od BNP na 1500 zł..Właśnie przed chwilą chciałem zakupić towar za 600 zł ale zamiast zakupu mam opcję złożenia wniosku o kredyt.O co chodzi??
@gt82 Chodzi o to, że prawdopodobnie próbujesz coś kupić od sprzedawcy z Chin. Wtedy limit nie działa.
@gt82 Nie kupisz.
Twoje Smartphone Limited
Room 1302, Immeuble Zhang Kee, 84-86 Des Voeux Road Central, Ho
999077 hongkong
NIP: 2968370
Wypełnij nowy wniosek na raty PayU.
aha.czyli co to jakis przekręt jest czy firma poza granicami zarejestrowana poprostu..Pierwszy raz się z czymś takim spotykam 😕
@gt82 Masz wyżej link, poczytaj. Towary spoza Europy nie mogą być opłacane limitem Od.nowa.
dziękuje bardzo za wyczerpujące info..Zamówie z oficjlnego sklepu.co prawda 80zł drożej ale co poradzę.Między czasie złoże wniosek o który wspomniałeś.Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam
Mam ten sam problem, firma z Polski i też brak możliwości wyboru limitu odnawialnego
@mat8888 W tej ofercie jest limit. U Ciebie nie ma może dlatego, że masz lub miałeś jakieś zaległości finansowe za wcześniejsze zakupy.
Nie bardzo rozumiem, limit mam już kilka lat, korzystałem tylko raz, nie mam żadnych zaległości, wyciagi regularne dostępna pełna kwota, ale dzięki za zainteresowanie