Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupilem w mediamarkt ruter po godzinie zwróciłem go do sklepu zadałem zwrotu gotówki sprzedawca oznajmił mi że tylko zwrot gotówki na kartę podarunkową wziolem tą kartę czy mogę zwrócić tą kartę i zadać gotówki dziecko nie ma co jeść a ja się denerwuję co z tym zrobić
@Client:120972483 Przykro mi, że znalazłeś się w takiej sytuacji, ale w tej sprawie najlepiej skontaktuj się bezpośrednio z obsługą sklepu: https://pomoc.mediamarkt.pl/
Spróbuję jutro podejść do sklepu i dowiedzieć się więcej dzięki
a co to ma wspolnego z allegro?
tak , to normalne, sklepy zezwalają na zwroty towarow na karty podarunkowe. sklepy ciuchowe i butowe też.
to wewnęrzny regulamin sklepów. środki z karty podarunkowej nie mogą być wymieniane na gotówkę.
dziecko nie ma co jeść? daj spokój. nikt na to nie pójdzie. nie ma na chleb, ale na ruter jest?
@Client:120972483 nie masz prawa nic żądać bo przy zakupach stacjonarnych, firma nie ma obowiązku przyjmować zwrotów, a że idą na rękę i mają swój regulamin to zwracają na kartę podarunkową, idź do sklepu spytaj się w kolejce kto Ci zamieni kartę na gotówkę i po sprawie 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ dziękuję tak zrobię