anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy moderator usuwa negatywny kometarz

Client:46495468
#8 Zapaleniec#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_  

Witam.

Proszę pomóżcie mi sprzedający grozi mi pozwaniem do sądu za negatywny komentarz.

Proszę o usunięcie tego komentarza ponieważ ja nie mam możliwości w jego usunięciu bo nie widzę mojej oceny pod aukcją  a w "moje zakupy" nie mam możliwości 

Numer aukcji 11636
konto pim_pl
oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Jeśli chodzi o ocenę przedmiotu to tylko allegro może. Jeśli zaś sprzedającego to wchodzisz w moje zakupy- szczegóły zakupu- pokaż wystawiona ocenę- zmień. Powinno tam być chyba, ze bardzo stary zakup. Screenshot_1.png

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:46495468 Jeżeli ocena była zgodna z prawdą to nie masz powodu do obaw.

Jak coś to możesz napisać do allegro 

oznacz moderatorów

Client:46495468
#8 Zapaleniec#

Było tak jak pisałem że książki przyszły zniszczone a sprzedawca straszy mnie sądem za zniewagę itd. Kazał usunac opinie i wpłacić 50tys złotych na cele charytatywne bo jak nie to odda sprawę do sądu .

Niby moja wina bo nie otwozylem paczki od razu tylko po około 3 tygodniach jak wróciłem do Polski.

Wtedy nie mogłem jej już reklamować bo minął termin 2 tygodni. Taka dostałem odpowiedź.

Jak czytałem inne negatywne kometaze to problem był taki sam u innych że książki przyszły zniszczone itp. I też kupujący pisali że straszy sądem  @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Jak straszy Cię sądem za obrazę to być może komentarz dotyczył oceny sprzedawcy a nie produktu (książek) . Opinia o sprzedawcy jak i opinia o produkcie powinna być napisana w odpowiednim miejscu .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:46495468 

Niby moja wina bo nie otwozylem paczki od razu tylko po około 3 tygodniach jak wróciłem do Polski.

Dobrze że się poczuwasz do winy, nie słusznie ukarałeś sprzedawcę za swoje niedopatrzenie, za uszkodzenie odpowiada kurier a żeby to rozwiązać i zgłosić szkodę trzeba spisać protokół szkody przy odbiorze a jak nie widać z zewnątrz do 7 dni ! 

Na przyszłość sprawdzaj zgłaszaj, jak przewoźnik odrzuci bo źle spakowane zgłaszasz reklamację sprzedawcy ale niestety masz na protokół 7 dni 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Rad-Stol
#12 Orędownik#

nie trzeba spisywać protokołu przy odbiorze np. w DPD od czasu pandemii jest elektroniczny protokół szkody i jest na to 14 dni 
🙂

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:46495468 jeśli opinia jest zgodna z prawdą i nie zawiera wyrażeń o charakterze obraźliwym, nie musisz się martwić. 🙂 Oczywiście, jeśli jesteś zdecydowany, by usunąć tę opinię, mogę to dla Ciebie zrobić. Wskaż proszę numer zamówienia lub oferty, ponieważ ten 11636 nie jest prawidłowy. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów