Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Kupiłem Dior Homme Intense w renomowanej perfumerii, niestety jestem niesamowicie zawiedziony jego trwałością. Po obfitej aplikacji, po upływie godziny praktycznie nie czuć zapachu. A to jednak 500 zł.
Czy jest sens reklamować ten produkt? Wygląda na oryginalny, ale trwałość zapachu jest naprawdę bardzo słaba.
Perfumeria twierdzi ze nie moze mi pomoc w takim wypadku, a pomoc allegro mowi ze rozpatrzenie tej reklamacji lezy po stronie sprzedajacego. Nie wiem czy jest sens je odsylac..
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Jeżeli uważasz że nie są trwałe i masz podstawy tak twierdzić, to oczywiście że jest sens.
Udało się rozwiązać problem?
Pytam, ponieważ mam podobną sytuację - wydane kilka stówek.
Zareklamowałam produkt sprzedawcy jako niezgodny z opisem - prawdopodobnie nieoryginalny albo źle przechowywany. Sprzedawca nie uznał reklamacji twierdząc, że przeprowadził niezależne testy i woda im pachniała 10 godzin, podczas gdy ja twierdzę, że nie pachnie nic po niecałej godzinie. Allegro protect proponuje częściową rekompensatę albo wizytę na policji.
Na policji ? To przed taką wizytą szczególnie trzeba się spsiukać.
Jezuu .. jak można kupować takie rzeczy [rzez Allegro.
Kupuję od lat kosmetyki i wody na allegro. Pierwszy raz mam taką sytuację. Ten konkretny sklep funkcjonuje na allegro od lat i ma sklepy stacjonarne.