Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dziś samodzielnie dokonałam zwrotu przez InPost. Napisałam adres odbiorcy na paczce.
Opłaciłam i wg kodu QR włożyłam do skrytki.
Otrzymałam wiadomośćw aplikacji ,że mój zwrot się nie powiódł.
Co się stanie z zaadresowaną paczką w skrytce?
Czy dojdzie do odbiorcy?
A dlaczego miałaby nie dotrzeć? zwrot zrobiłeś samodzielnie poza Allegro?
Widzę że lew433 nie pamięta sytuacji odesłania paczek poza allegro gdzie nie ma nr paczki tzn że zwrotu nie było? Jak sprzedawca będzie cwaniak to napisze nie dostałem albo lepiej w środku nie było towaru z zamówienia i się kop z osłem i systemem że nie wspomnę że jak się coś paczce poza systemem stanie to ap nie będzie
Właśnie pamiętam i dlatego zapytałem. Napisałem że dotrze, a że może tak zrobić to o to klupujący nie pytał a mógł przed odesłaniem. Ale niczego bym z góry nie przesądzał. są źli sprzedajacy i źli kupujący, no i dobrzy.😛
tak było, więc nie wiem dlaczego inpost napisał mi ,że zwrot się nie powiódł
@Jusgu podaj proszę numer zamówienia, o którym piszesz 🙂
nr zamówienia : 13455590149
Chcę dodać, że ta przesyłka już raz oddana przeze mnie do paczkomatu
wróciła do mnie (do paczkomatu) z nową naklejką (adresowaną do mnie)
i to już drugi raz odsyłam tę samą paczkę.
Bez powodu? a pytałeś na infolinii?
@Jusgu To nie jest numer zamówienia nadawany w Allegro. Nie jest to również numer oferty wystawionej z konta, z którego tutaj piszesz. Ponownie proszę Cię o numer zamówienia.
cb4d9b90-d3ac-11ed-9406-c92f0f3b1b39
może to ten... jest numerem zamówienia
@Jusgu tak to jest numer zamówienia, dziękuję. Sprawdziłam ten zwrot i u nas jest to wysyłka własna, czyli Twój opis dotyczy aplikacji Inpost, a nie Allegro. Czy posiadasz w aplikacji Inpost numer wygenerowanej przesyłki?