@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Zakupiłem materac od sprzedawcy który ma taki panel do wyboru wymiarów.
I niby wszystko działa. Podajesz wymiary, otrzymujesz pasujący do nich model. Podsyłam link, proszę zobaczyć że wszystko się zgadza i pasuje ale, akurat konkretnie w przypadku wymiarów 180x190x14 przypisany jest materac z innymi wymiarami.
Ustawiam wymiary na180x190x14, a dostaję 160x190x10. Uważam że zostałem wprowadzony w błąd ponieważ ktoś źle przypisał produkt a moja pomyłka nie miała by miejsca gdyby wszystko na stronie się zgadzało.
Mój wniosek o reklamacje został odrzucony bo tytuł mówi jasno, materac 160x190x10 a w szczególe zakupu podane wymiary nie są nigdzie pokazane i nikogo nie obchodzą. Nie powinno tak być.
Tutaj link
O ile nie zmieniono w międzyczasie parametrów i opisu, to przecież wymiary są podane...
Inna sprawa, że materac podpięty jest pod złą szerokość i wysokość.
Tytuł, parametry i opis mówią jasno jakie wymiary ma materac.
Pytanie zasadnicze w tym przypadku jest takie - czym konkretnie jest to coś:
Parametrem? Opisem? Tytułem?
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @Client:103521054. Nie możemy ingerować w decyzję reklamacyjną sprzedającego - to do niego należy obowiązek odniesienia się do niezgodności towaru z umową. Do zamówienia zgłosiłeś już odstąpienie od umowy, zatem towar powinieneś odesłać do sprzedającego. Jeśli sprzedawca nie zwróci Ci środków, daj nam znać.