anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy przesyłka dzisiaj do mnie dotrze?

Client:107160437
#8 Zapaleniec#

Mógłbym w jakiś sposób poprosić, aby któryś z moderatorów sprawdził, czy moja paczka do mnie dotrze?

oznacz moderatorów
27 ODPOWIEDZI 27

#8 Zapaleniec#

Rozumiem , tylko że paczki nie zamawiałem do paczkomatu

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:107160437 jaki przewoźnik i jaka metoda transportu 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

4PX Express 

dostawa na adres

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

@w_kiwi@ko_alka@nat_not@_HolaOla_  Po kilkunastu próbach ze sprzedającym nadal nie otrzymałam jakiejkolwiek odpowiedzi. Z paczką ciągle są problemy - na początku zamówienie zostało anulowane a teraz ktoś inny "odebrał" przesyłkę. Pieniądze już dawno były przelane na konto. Nie wiem co robić w takiej sytuacji.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Dyskusja, tu sprzedajacy ma 24godz. na odpowiedź: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:107160437 załóż proszę dyskusję - tutaj link. Po 24h będziesz mogła poprosić o pomoc pracownika Allegro. Rozumiem, że to dla Ciebie stresujące, ale założenie dyskusji jest rozwiązaniem. Możesz liczyć na nasze wsparcie, więc bardzo proszę załóż dyskusje, pomożemy! 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

@w_kiwi@ko_alka @nat_not @_HolaOla_ 

Po kilkunastu próbach ze sprzedającym nadal nie otrzymałam jakiejkolwiek odpowiedzi. Z paczką ciągle są problemy - na początku zamówienie zostało anulowane a teraz ktoś inny "odebrał" przesyłkę. Pieniądze już dawno były przelane na konto. Nie wiem co robić w takiej sytuacji.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów