anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy tak ma działać ta chora wyszukiwarka!?

pzkf
#10 Popularyzator

Oto wyniki wyszukiwania frazy  - Święci wojownicy w sztuce: https://allegro.pl/listing?string=%C5%9Bwi%C4%99ci%20wojownicy%20sztuce

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

nuu... na ,, poduszkowce ,, raczej nie wyglądają 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

No tak. Allegro wybiera co kupujemy nie my...xD Też się wczoraj wyżywałam w poście, bo głupiej maski do włosów normalnie wpisując znaleźć nie było można, tylko po filtrze się dało, a jakby po filtrze była na 10-tej stronie wyników to....

Tu masz na tyle spartaczone wyszukiwanie, że może doraźnie coś w nim poprawią.

W cudzysłowiu 1-ną sztukę widzę znajduje ale nie jestem pewna czy to o tę chodzi:

"święci Wojownicy w Sztuce" - Niska cena na Allegro

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

Mido
#12 Orędownik

Spokojnie, meliskę wypij. To wszystko dla twojego dobra, Allegro wie lepiej co ma zobaczyć kupujący.

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@pzkf 

To jest mały pikuś. Mój rekord  to 17 stron, bez znalezienia wpisanej w cudzysłów frazy. Przeszukałam wszystkie 17, nie ma. Dopiero po numerze aukcji  znalazłam to czego szukałam.  Czyli w pierwszej kolejności należy znaleźć to co chcesz znaleźć " na piechotę" , być może przeszukując kilkaset aukcji " z palca". Zdążyłam już do tego przywyknąć.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@cztery_bez_atu @Mido @pzkf @AnnaG-Antyki jak już tak ..bardzo ..bardzo ... mam parcie żeby kupić na allegro ,zwykle wcześniej szukam w innych miejscach , tam pozyskuję EAN . ISBN , czy kod producenta i mam w allegro na talerzu .

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ja poszłam do apteki, naprzeciwko to się nie przemęczyłam i nawet skład mogłam zobaczyć. Na Allegro wyhaczenie nowego produktu graniczy z cudem, znalazłam ją stacjonarnie. Kiedyś wyszukiwało po opisach, teraz nic nie znajduje. Fakt nie pamiętałam dokładnej nazwy maski, bo ja na opisy producentów nie patrzę tylko skład, a opakowanie wywaliłam. Jednak dawniej takich problemów nie było. Wpisuję ZIAJA MASKA DO WŁOSÓW AMINOKAWASY i ma wyskakiwać. Nie ma tego aż tak wiele, żeby wyszukiwarka się myliła. A tu wcale jej nie było w wynikach, tylko z 10 innych... To taki mały problem w porównaniu z niektórymi wyszukiwaniami podawanymi na tym forum ale wkurza. Standardowy klient uzna, że nie ma i idzie gdzie indziej... Jak można chyba najlepsze w świecie wyszukiwarki spieprzyć do takiego poziomu??? Lata minęły, a nadal mi się to w głowie nie mieści...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

pzkf
#10 Popularyzator

Gorzej jak rzecz trochę starsza.

oznacz moderatorów