Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam Pani wystawiła na Facebooku ogłoszenie o sprzedaży konsoli. Zaproponowała sprzedaż przez allegro lokalnie, wysłała mi link i zapłaciłem tam blikiem za konsole. Minęły już 4dni i sprzedająca twierdz że wysłała konsole ale nie chce wysłać mi potwierdzenia nadania paczki. Dodam że wszystko odbyło się przez messengera i na allegro nie mam śladu tej transakcji jedynie mam ss tego linka i potwierdzenie płatności.
Czy zostałem oszukany?
tak , zostałeś oszukany
https://allegrolokalnie.pl-indywidualna-oferta1167231.pl/pay?id=C2VQ1KHO0312NB0P7LGZOYW590ENAOJG
To jest ten link czyli oszustwo?
@blazej_zochowski Tak - to fałszywy link do strony imitującej serwis allegro.
Możesz to zgłosić na policję ale na odzyskanie pieniędzy się nie nastawiaj niestety 😕
oszustwo jak w japę strzelił zostaje art 286kk na policji zgłosić zawiadomienie
Ktoś ci podsyła linka , fałszywego linka a Ty nie sprawdzasz czy ta oferta jest na Allegro? tak zostałeś oszukany i tylko zgłoszenie na Policję zostaje.
Ok dziękuję
Dodam jeszcze że odbiorca pieniędzy to PayPro Poznań
Tak działają oszuści żeby wszystko było jak najbardziej prawdopodobne. Na ile Cię oszukał?
500 zł
Jest szansa na odzyskanie pieniędzy?ona cały czas odczytuje wiadomości na messengerze ale nie odpisuje
@blazej_zochowski Konto na FB jest skradzione lub po prostu fałszywe.
Stoją za tym zorganizowane grupy oszustów.
Zgłoś to na policję ale jak już napisałem wcześniej - na odzyskanie pieniędzy nie licz bo już pewnie przeszły przez kilku słupów i ślad po nich zaginął...
Dzięki
Kosztowna "nauczka", teraz działają mocna na fb. Codziennie kilka wpisów jest tu na forum.
Napisz jej że sprawę zgłosiłeś na policję .