Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
| |||||
Jak przywrócić opinię? | |||||
Zmień ją tak, aby opisywała zakupiony produkt, bez informacji o przesyłce oraz obsłudze sprzedającego, a my ponownie ją pokażemy na liście opinii. |
@katarzynatisia Twoja opinia została ukryta, ponieważ opinie produktowe powinny co do zasady odnosić się do produktu, a nie do konkretnej oferty. Usuń proszę określenie "W ogłoszeniu nie ma słowa napisanego", bo to wskazuje, że piszesz o konkretnej ofercie i transakcji, a nie opinię o produkcie.
Jeśli otrzymałaś produkt niezgodny z opisem, zgłoś proszę reklamację, możesz to zrobić w dyskusji, a w razie potrzeby, poprosić o pomoc pracownika Allegro.
@la_nika Mimo wszystko wydaje mi się że popełniacie błąd z tym uporczywym przywiązaniem opinii do produktu. Produkt od dowolnego sprzedającego może być całkiem inny niż powinny być standartowe produkty zgodne z katalogiem.
To jest właśnie doskonały przykład, sprzedawca sprzedaje mokry węgiel brunatny jako ekogroszek. Przecież to jest zwyczajne oszustwo, fałszowanie produktów.
Jeżeli nie można wystawić złej opinii sprzedającemu za zły produkt to powinniście wprowadzić taką możliwość, na przykład dodatkową ocenę sprzedawców: jakość sprzedawanych produktów.
@br. dziękuję za Twoją opinię, rozumiem co masz na myśli, jednak w tej sytuacji (jeśli otrzymany produkt nie jest zgodny z opisem), należy zgłosić reklamację sprzedającemu.
W innych przypadkach, jeśli dana oferta jest nieprawidłowo połączona z produktem, również można to nam zgłosić.
@la_nika Ja to wszystko wiem, nie jestem tutaj pierwszy raz. A chodzi nie o wożenie węgla tam i z powrotem, węgiel jest do palenia a nie do reklamowania, wyjaśniania, dochodzenia kto ma rację a kto nie.
Po prostu kupujący powinien mieć prawo napisać: "ten sprzedawca sprzedaje węgiel bardzo złej jakości"
Albo: " ten sprzedawca sprzedaje porysowany złom ze śmietnika jako przedmioty nowe"
No cóż Allegro nie chce być wiarygodne, wolicie bronić naciągaczy, krętaczy..
Bo to jest jakaś forma ukrywania niemiłych faktów.
@katarzynatisia To raczej nie brunatny ,przy najmniej wygląda inaczej niż ten którym palimy u nas w elektrowni ale zapewne może być słabej jakości o niskiej kaloryczności i po niskiej cenie . Jak towar niezgodny z opisem to składaj reklamacje lub zgłoś oszustwo.