anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Alegro usuneøo moja opine

katarzynatisia
#7 Wielbiciel#

Eko groszek mokry w workach foliowych . Po wysuszeniu okazuje się ze to węgiel brunatny brązowy . W ogłoszeniu nie ma słowa napisanego ze to węgiel brunatny.”

katarzynatisia_0-1736242200959.png

bez miału

katarzynatisia_1-1736242200958.png

mokry w foliowych workach trzeba długo suszyć

katarzynatisia_2-1736242201004.jpeg

Jak przywrócić opinię?

Zmień ją tak, aby opisywała zakupiony produkt, bez informacji o przesyłce oraz obsłudze sprzedającego, a my ponownie ją pokażemy na liście opinii.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@katarzynatisia Twoja opinia została ukryta, ponieważ opinie produktowe powinny co do zasady odnosić się do produktu, a nie do konkretnej oferty. Usuń proszę określenie "W ogłoszeniu nie ma słowa napisanego", bo to wskazuje, że piszesz o konkretnej ofercie i transakcji, a nie opinię o produkcie. 
Jeśli otrzymałaś produkt niezgodny z opisem, zgłoś proszę reklamację, możesz to zrobić w dyskusji, a w razie potrzeby, poprosić o pomoc pracownika Allegro. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@la_nika  Mimo wszystko wydaje mi się że popełniacie błąd z tym uporczywym przywiązaniem opinii  do produktu.   Produkt od dowolnego  sprzedającego może być całkiem inny  niż  powinny być standartowe  produkty  zgodne z katalogiem.

To jest właśnie doskonały przykład,  sprzedawca sprzedaje mokry węgiel brunatny jako ekogroszek.  Przecież to jest zwyczajne oszustwo, fałszowanie  produktów.

Jeżeli nie można wystawić złej opinii  sprzedającemu  za  zły produkt to powinniście  wprowadzić taką możliwość, na przykład dodatkową  ocenę sprzedawców:  jakość sprzedawanych produktów.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@br. dziękuję za Twoją opinię, rozumiem co masz na myśli, jednak w tej sytuacji (jeśli otrzymany produkt nie jest zgodny z opisem), należy zgłosić reklamację sprzedającemu.
W innych przypadkach, jeśli dana oferta jest nieprawidłowo połączona z produktem, również można to nam zgłosić. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@la_nika   Ja to wszystko wiem, nie jestem tutaj pierwszy raz.  A chodzi  nie o wożenie węgla tam i z powrotem, węgiel jest do palenia a nie do reklamowania,  wyjaśniania,  dochodzenia kto ma rację a kto nie.

Po prostu kupujący powinien mieć prawo napisać:  "ten sprzedawca sprzedaje węgiel bardzo złej jakości"

Albo:  " ten sprzedawca sprzedaje porysowany złom ze śmietnika jako przedmioty nowe"

No cóż Allegro nie chce być wiarygodne, wolicie bronić naciągaczy, krętaczy..

Bo to jest jakaś forma ukrywania niemiłych faktów.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@katarzynatisia To raczej nie brunatny ,przy najmniej wygląda inaczej niż ten którym palimy u nas w elektrowni ale zapewne może być słabej jakości o niskiej kaloryczności i po niskiej cenie . Jak towar niezgodny z opisem to składaj reklamacje lub zgłoś oszustwo. 

oznacz moderatorów