anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie ma opcji Szukaj w opisie?

MAMY ROZWIĄZANIE!
boismortier
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry, dlaczego nie ma opcji "szukaj w opisie". Komu to znowu przeszkadzało? Ta opcja ma wrócić! Jest potrzebna. 

oznacz moderatorów
897 ODPOWIEDZI 897
LEW433
#21 Demiurg#

Zniknęła i to nie dziś, tak ma być.

oznacz moderatorów
Ozzy76
#8 Zapaleniec#

Nigdzie nie napisałem, że dziś.

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Z przyjemnością informujemy, ze klientów potrzebujących tak zaawansowanych funkcji zapraszamy do konkurencji. Tu drodzy państwo należy brać co dla Was zaplanowaliśmy i nie marudzić. Szczególnie zachęcamy do ofert promowanych gdzie płacicie państwo w cenie 30-40% ceny przedmiotów dla naszego portalu na dalszy rozwój tak przydatnych funkcji jak "łączenie ofert", by portal działał sprawniej. Schowany głęboko wszystkie najkorzystniejsze dla Was oferty, wybór nie jest Wam potrzebny. Zapraszamy do klikania pierwszej oferty, którą Wam pokażemy, a jak nie to WON.

Z całym poszanowaniem AMALEGRO

Bez urazy dla autora tematu. To tylko smutna prawda dla nas wszystkich.

oznacz moderatorów
oceanic_123
#8 Zapaleniec#

proponuję kupić po 1 akcji Allegro i udać się na walne zgromadzenie akcjonariuszy (niestety w Luksemburgu) aby zabrać głos z propozycją, wdrożenia sztucznej inteligencji, która zastąpi miłościwie nam zarządzających portalem (wysoko opłacanych) deb..ili. Będzie za darmo i może w końcu będzie tak jak ludzie zgłaszają. Na ten moment trwa zaklinanie rzeczywistości, że "oni" lepiej wiedzą czego potrzebuje użytkownik...  

oznacz moderatorów
igtmk
#2 Obserwator#

Jakiś czas temu zauważyłem zniknięcie niesamowicie przydatnej funkcji na Allegro - szukania w opisach. Czy nie widzę jej z powodu jakiegoś tymczasowego błędu, czy została całkowicie usunięta? Była to funkcja, która tak na prawdę umożliwiała znalazienie szukanego produktu - na przykład aktualnie chcę zawrzeć w wyszukiwaniu wszystkie gitary z przetwornikiem EMG 81, ale ta informacja nie zawsze jest zawarta w tytule aukcji, w związku z czym znajduje się tylko 8 ofert, a i tak z jakiegoś powodu na ekranie wyświetlone są tylko 3 z nich (dziwnym trafem są to tylko oferty promowane).

igtmk_0-1736281830929.png

W filtrach wyników nie ma opcji wybrania poszczególnych przetworników, a nawet ich typu (pasywne lub aktywne), które mogłyby choć trochę pomóc w znalezieniu tego, co trzeba (choć nie każdy wystawiając coś na sprzedaż uzupełnia wszystkie parametry produktu). Czy tylko ja mam ten problem?

oznacz moderatorów
COMTER
#11 Animator#
COMTER_0-1736348201033.jpeg

COMTER
#10 Popularyzator#

Ponawiam mój apel, ocenę ,bo nie otrzymałem , żadnej sensownej odpowiedzi od allegro i żadnej porady jak. a po to jest też gadane.Kto wprowadził połączenie produktów z katalogiem i wyświetla się tylko parę propozycji w tym podrób? Mnie nikt nie znajduje. To jest bardzo złe, ZŁE , ZŁE bo mnie nikt nie znajduje.. , Brak wyszukiwania w opisie. To jest ZŁE, ZŁE, ZŁE.W  kategorii telefony jedną ofertę mam 93 wyświetlenia a reszta mają zerowe i prawie zerowe przez brak wyszukiwania i połączenie produktów.Nie stać mnie na wyróżnienia itp. na początku 24-tego było w miarę normalnie.Przestało mi się już chcieć wystawiać więcej.. Jak, kurde, mam zapłacić zus ac czy oc czy za kawałek chleba, niczego nie sprzedając? Jestem na allegro 21 lat. I ostatnie miesiące nie tylko zniszczyły mi firmę zerową sprzedażą, a wystawiam unikalne telefony, ale i życie prywatne. Zniszczyliście mi życie i jedyne zdanie co mi do głowy przychodzi to PRZEKLINAM WAS. \

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

noo... trochę się tu porobiło ,ale złym pomysłem w biznesie jest stawianie na jedną kartę ,a szczególnie na tak mało stabilnego partnera jakim jest allegro

oznacz moderatorów
COMTER
#11 Animator#

20 lat miałem stabilność raz super raz trochę gorszą po następnych zmianach. Ale te zmiany mnie niszczą. Wsiadanie po 20 latach na innego konia? Chciałbym ale nie widzę teraz takiego.

oznacz moderatorów
COMTER
#11 Animator#

Przecież setki ludzi piszą o potrzebach takich opcji i jak złe są te zmiany. ) Brak reakcji na potrzeby allegrowiczów?

oznacz moderatorów
fox_paws
#14 Krzewiciel#

@COMTER I nie otrzymasz odpowiedzi, bo tak jak jest, tak ma być i będzie. Jedyne zmiany mogą być na gorsze.

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@COMTER dziękujemy za Twoją opinię. Jednak, tak jak informowaliśmy wcześniej, nie planujemy zmian w tym zakresie. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@Sa_nova dlaczego ukrywasz wątek ?  wstydzicie się ostatnich posunięć ? Wpis @COMTER nie ma żadnego związku z wątkiem , do którego został przeniesiony 

oznacz moderatorów
COMTER
#11 Animator#

To gdzie jest?

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Raz jak dałam temat z nazwą "powaliło mnie, że jeszcze coś tu próbowałam kupić" czy jakoś podobnie i dałam jeszcze w tytule, że proszę o niezmienianie tego, bo jest całkowicie adekwatny to nie poprawiły. To może jak też coś takiego dopiszesz to przestaną przenosić. Tak to mają zrzucać w jeden to to robią, taka praca...

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@COMTER Proszę Cię, abyś nie wrzucał na nowo tych samych postów, bo jest to spam. Za kolejne tego typu praktyki zostaniesz zablokowany. Otrzymałeś już odpowiedź od Sandry. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
COMTER
#11 Animator#

Odpowiedź jak i przeniesienie do innego wątku, są niesatysfakcjonujące . Proszę nie straszyć mnie blokowaniem bo nie chcę być nieuprzejmy. Za każdym razem tytuł jak i wątek jest inny i ukrywany i w żadnym nie otrzymałem odpowiedzi dlaczego to zrobiono jak nie zwiększa to nawet funkcjonalności itp.A to mnie niszczy .

oznacz moderatorów
dorothy2
#11 Animator#

@COMTER  napisał(a):

i w żadnym nie otrzymałem odpowiedzi dlaczego to zrobiono jak nie zwiększa to nawet funkcjonalności itp.

Przeczytaj tu wszystkie wypowiedzi, to się dowiesz dlaczego to zrobiono. Ale w sumie mogę powtórzyć: żeby zarobili więcej. Więcej na prowizjach, bo teraz nawet jak wybierzesz sortowanie po cenie od najniższych to nie zobaczysz najtańszych tylko promowane (więc droższe = większa prowizja). Oraz więcej, bo teraz musisz wykupić promowanie żeby zaistnieć (bo - jak wyżej - inaczej się nie wyświetlisz w wynikach od razu).

Odnoszę wrażenie, że to ma zniszczyć wszystkich sprzedawców, którzy nie wykupują dodatkowych opcji...

oznacz moderatorów
Client:68820181
#8 Zapaleniec#

Jak w temacie, ktoś wie kiedy powróci opcja "szukaj w opisie"????

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Pisali że nigdy.

oznacz moderatorów
skacprz
#9 Pomysłodawca#

Nigdy nie mów nigdy 🙂

oznacz moderatorów