anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie można nigdzie wpisać zewnętrznego numeru przesyłki odsyłanej na własny koszt ??

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:127854614
#7 Wielbiciel#

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Dlaczego nie można nigdzie wpisać numeru przesyłki gdy się robi zwrot na własny koszt i zamawia kuriera /  nadaje przesyłkę po za systemem allegro bo na przykład taniej przez furgonetka.... .

Na allegro wtedy wisi tylko ,że zwrot został zgłoszony ale nie widać co się z nim dzieje bo system nie widzi przesyłki .

A powinna być opcja , tak możliwość wpisania swojego numeru i wtedy na allegro było by też widoczne dla sprzedawcy i kupującego gdzie jest .... i kiedy został zwrot dostarczony .

Może programiści by wrzucili taką opcję , bo to nie są "wielkie mecyje " przecież . 

Pozdrawiam wszystkich !

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Cześć @Client:127854614! Dzięki za ten pomysł! Przekazałam go do zespołu, który zajmuje się formularzem zwrotu.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Cześć  la_nika

Specjalnie czekałem kilka dni na to czy ktoś w ogóle tu coś czyta i próbuje coś działać . Okazało się , że tylko ty jesteś aktywna i tu działasz , bo reszta moderów to chyba tylko z nazwy są , po prostu są i tyle takie "orły allegro gadane"

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@nat_not@_HolaOla_ 

Dzięki i Pozdrawiam .

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:127854614 zapraszam na nasze fora i tam możesz poznać innych moderatorów. Rozumiem, że nie zdażyłeś jeszcze nas poznać, bo jesteś tu od 25 czerwca br.:))

Tego samego dnia napisałeś ten wątek o 23:16 i Monika odpowiedziała na drugi dzień o 9:50, więc nie mówimy o kilku dniach, a kilku godzin. 

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry ,

Nie ma co się tak ciskać ja "płotka w sieci" , przecież masz racje :

Tak , dokładnie i dobrze rozumiesz brawo .... "Rozumiem, że nie zdążyłeś jeszcze nas poznać, bo jesteś tu od 25 czerwca br.:))

Tak , dokładnie ale jak sam zauważyłeś Tylko Monika odpowiedziała ..."Tego samego dnia napisałeś ten wątek o 23:16 i Monika odpowiedziała na drugi dzień o 9:50"

.... i mówimy o kilku dniach bo "żeś" nie zdążył zareagować w kilka godzina tak jak Monika , trzeba się pogodzić , że ktoś szybszym moderatorem jest ... tylko Monika ma refleks bo nie jest "moderem" ,  widać , że "żyje" i działa na tym forum !

Tak znowu masz rację , bo co ja tam wiem , ja nowicjusz , jestem na allegro dopiero gdzieś od 2000 roku chodź nie cały czas na tym samym koncie .

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#19 Nestor#

@Client:127854614  może Allegro Cie nie lubi i dlatego nie pokazuje gdzie jest zwrot, zobacz jak u mnie wygląda zwrot który zrobiłem poza Allegro

KOGIEL_T_0-1751149614411.png

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

No cóż chyba muszę jakoś z tym żyć , że allegro mnie nie lubi . Może nie wpadnę w depresję .

Pocieszam się , "e b a y" nie okazuje empatii jak być może allegro co sam zauważyłeś .

Po za tym , kolego , ja nowicjusz dopiero się uczę kupić coś na allegro a i to sprawia problemy , a co dopiero zrobić zwrot i to "po za allegro"

Swoją drogą coś Ci nie poszedł dobrze bo:

e817706c-f54c-488f-882e-a586d15e7ab3.png

Dzięki i Pozdrawiam 

oznacz moderatorów