Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego nie możesz kupić? na czym polega problem?
Właśnie nie wiem jak to zrobić żeby można było dalej kupować nie działa kup teraz
@Client:102779167 Czy na ekranie widzisz jakiś komunikat? Spróbuj proszę wyczyścić pliiki cookies oraz pamięć podręczną i sprawdź czy sytuacja jest analogiczna na innych przeglądarkach oraz urządzeniach.
@stan_nt1 bo może
Opisz szczegółowo swój problem z niemożliwością kupowania
Jak masz pisać takie coś to nie pisz wcale mam pieniądze klikam kup teraz nie licytuję bo nie muszę robię to prawidłowo na allegro jestem bardzo długo i uwierz robię to dobrze wiem jak się kupuje takie zdarzenie mam pierwszy raz od kilkunastu lat
@stan_nt1 widzisz tak to jest jak zadasz tylko pytanie i nie opiszesz całego problemu.
My wiemy, że ty wiesz, ale my nie wiemy, co ty wiesz.
Opisz całą sytuacje kiedy nie możesz dokonać zakupu w którym momencie więcej szczegółów bo tak to jest zgaduj zgadula.
Może wystarczy wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki albo użyć przeglądarki w trybie incognito
@stan_nt1 Czy przy próbie zakupu pojawia się jakiś komunikat? Próbowałeś korzystać z innej przeglądarki?
Dzień dobry prawdopodobnie jest to wina zabezpieczen rutera mam dwa systemy na jednym mogę kupic wszysko i mam wszystkie kupione przedmioty na laptopie z windows 10 tak samo tylko na windows 7 nic nie idzie zrobić koputer idzie do lekarza na razie temat zamykam dziękuję za wyrozumiałość i pozdrawiam
@stan_nt1 Router może być zainfekowany, także polecam go przeskanować zaktualizować, ewentualnie zmienić ustawienia na bezpieczniejsze szyfrowania itp
Bardziej chodzi o ustawienia konkretnego komputera. Jak to byłby rutera to podejrzewam że na obu urządzeniach miałbyś problem. A może ustawienia antywirusa coś mieszaja
@stan_nt1 "tylko na windows 7 nic nie idzie zrobić" - zainstaluj tę https://www.catalog.update.microsoft.com/search.aspx?q=kb4474419 łatkę.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@stan_nt1 więc dlaczego oznaczyłeś tę odpowiedź jako rozwiązanie 🤣
@stan_nt1 a masz pieniądze? to podstawa 😉
Niezły dowcip.