Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
vitam nimoge skontaktowac z Allegro napisalam juz 7 listy no odpowiedzi tak i niedostalem. moze ktos ma jaki kontakt,niemoge wstawic nowych ofert chcem zapytac co sie stalo jak to rozviozac
@uabautovainera zgłoszenia są rozpatrywane zgodnie z kolejnością zadawania pytań. Ile czekasz na odpowiedz?
Oprócz email są inne metody kontaktu np. zamówienie rozmowy, czat
czekam juz 4 dni.
@uabautovainera a pojawia Ci się jakiś komunikat przy próbie wystawienia?
nic niepojawiasie zato myslalem moze ktus ma jakis kontakt telefoniczny aby wolno bylop zadzwonic i zapytac co sie stalo
@uabautovainera próbowałeś wyczyścić ciasteczka i pamięć podręczną przeglądarki? W trybie incognito/prywatnym na innej przeglądarce problem tez występuje?
tak juz wszystko wuprobowalismy
No, to może dziewczyny coś poradzą @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
dziekuje moze cos wyjdzie wyjasvic
@uabautovainera Na Twoim koncie są nałożone ograniczenia. Przykro mi, ale w tym przypadku nie mam możliwości żeby zadziałać w Twojej sprawie. Widzę, że wczoraj oraz dzisiaj wysłałeś do nas łącznie 5 wiadomości mailowych. Rozumiem, że zależy Ci na jak najszybszym wyjaśnieniu sprawy - jednak proszę nie powielaj zgłoszeń, ponieważ nie przyśpieszy to rozpatrzenia zgłoszenia, a utrudni weryfikację doradcom.
Proszę Cię o cierpliwość, otrzymasz odpowiedź w wiadomości mailowej do zgłoszenia o numerze 47389392.
Dziękujemy bardzo za wyjaśnienia, czekamy na waszo decyzję
Sa_nova moze pani wie wiele czasu nam oczekiwac odpowiedzi dziekuje.
@uabautovainera Widzę, że Twoje zgłoszenie jest już w toku, jednak trudno mi określić kiedy dokładnie otrzymasz odpowiedź. Staramy się odpowiadać najszybciej jak to możliwe na wiadomości. 😊