Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Do tej pory placilem karta VISA i wszystko bylo ok. Od kulku dni przy zakupach pokazuje mi sie tylko obcja zaplaty przez bank - jest to strasznie upierdliwe!
Mam dwa pytania:
1) Nie mozna juz placic karta?
2) Gdzie znajde ustawienia zwiazane z platnoscia za zakupy?
ja chcialem kupic gre na nintendo, tam zawsze mozna bylo placic karta a teraz nie moglem. potem kupowalem cos innego co juz wczesniej kupowalem i wczesniej karta szlo a teraz nie, wiec jednak cos tam sie wam namieszalo
W całym np. tym dziale nie ma płatności karta , a było bo często gry kupowałem : https://allegro.pl/kategoria/gry-na-konsole-82326?bmatch=baseline-product-eyesa2-engag-dict45-cul-1-...
Nie wiem czy to jest jakiś błąd na allegro , czy płatność została zlikwidowana
Będzie to jakoś przywrócone płacenie kartą ? bo jest utrudnione kupowanie.
@blogart nie, w kategorii Gry na konsole niestety nie planujemy przywrócenia płatności kartą.
@krencio Rozumiem, że nie rozumiesz w jakim celu jest wprowadzone takie ograniczenie?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Rozumiem , Ale taki serwis powinien mieć odpowiednie zabezpieczenia , konkurencja napewno na tym skorzysta .
@krencio No więc w jakim i jakie zabezpieczenia powinny być?
Taki które pozwolą zminimalizować lub wyeliminować te nie autoryzowane tranzakcie kartami. Zresztą mam to osobiscie gdzieś skoro nie potrafia sobie z tym poradzić i utrudniają zakup Gier to kupie gdzie indziej zapłacę karta i z banki pewno odsetek ludzi z tym kłopotem jest nie wielki wiec nie liczę na poprawę 😉
@krencio Jak allegro ma zweryfikować czy transakcja jest nieautoryzowana albo czy dane karty, którymi posługuje się kupujący, nie są skradzione?
Nie obchodzi mnie to jak oni to zrobią to ich problem nie mój . Inne serwisy sobie jakoś radzą.
@krencio Na tych innych serwisach możesz kupować np. doładowania telefonów, kody netflixa i klucze do gier płacąc kartą?
Ja kupuje od lat bardzo duzo przez allegro i teraz praktycznie zawsze musze placic przez bank. Dla mnie oznacza to, ze nie moge kupowac przez appke. Brak platnosci karta jest GOWNIANY!
ja tez bede musial poszukac alterantywy do allegro, moze [edycja] czy cus....
Jak będą takie jaja robić to [edycja] ich zniszczy a i dobrze konkurencja jest zdrowa !!
a niech **piiip** zniszczy jestem za - za chwile i tak przesiadam sie na **piiip**a- allegro to fatalna obsluga, ignoruja kupujacych a i sprzedajacych tez z tego co slysze
a konkurencje kasuja niezle hahaha!! kontrolowana spolecznosc no bezczelnosc do kwadratu niech zyje [edycja]
Konkurencia jest zdrowa często kupuje na konkurencyjnym serwisie na A w DE gry i nie tylko i często są w dobrych cenach lepszych jak tu i kłopotów z placebiem karta nie mają za żadne produkty , czekam aż bedzie [edycja] .
Też mam problem z pałaceniem karta. Tak jakby nie było kontaktu z moim bankiem. Muszę poczekać anulować płatność i wybrać inną opcję. A kartą było tak wygodnie. 😞
Ja też nie mogę zapłacić karta nie mam tej opcji gdy przechodzę do płatności NIEMIECKIE TABLETKI DO ZMYWARKI - 500 SZT 12W1
@matys0708, widzę, że płatność za wskazane zakupy została poprawnie zakończona 27.05 o godz. 6:11 🙂