anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie otrzymałam monet za wybór dostawy automat DHL?

Client:38773505
#7 Wielbiciel

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry. Dlaczego nie otrzymałam monet za wybór dostawy do automatu DHL? Warunki spełniłam. Nr zamówienia 1cb20120-9435-11ef-b0c9-8dc970f7650c. 

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Halfrunt
#20 Guru ⭐⭐

😱

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

A co to jakaś promocja

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

A personalizacja wyłączona? Tym co nie chcą spamu od Allegro to Allegro nie chce monet dawać:)

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

Dzień dobry @Client:38773505! Sprawdziłam promocje związane z DHL i obecna rozpoczęła się 30 października (potrwa do 13.11), a poprzednia dotyczyła zakupów zrobionych w poniedziałki w październiku, natomiast zamówienie o którym piszesz zostało złożone 23.10.2024 (w niedzielę). 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Muszę przyznać że umiecie manipulować "promocjami" Allegro teraz stało się wylęgarnia manipulacji i jak "orżnąć" wszystkich.😒

oznacz moderatorów

la_nika

@LEW433 gdzie tutaj widzisz manipulację? W zasadach promocji opisanych w ogólno dostępnym regulaminie? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Widzę "kochana" w ostatnich czasach ich wiele, wiesz jak ludzie czytają i jak są poustawiane jakieś kruczki w regulaminie, niestety jest to przykre co tu się dzieje,

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru ⭐⭐

ja też ich nie ogarniam i powiem tak "uczestnictwo" w promocjach stało się zagmatwane, coraz bardziej skompilowane, trzeba spełnić kolejny warunek wynikający z poprzedniego (jak odbiór przyznanych moment w ciąg x czasy). Takie zamierzone podejście, powoduje niechęć i poczucie bycia "oszukanym", wydaje się że z perspektywy czasu, ze szkodą dla serwisu. 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Przepraszam ale pozwolę się sobie z Tobą nie zgodzić. Długo i intensywnie wbijaliście nam do głów, że klient nie musi umieć czytać, wystarczy ze spojrzy na obrazek. Dobrze zapamiętaliśmy tę lekcję. Klient spojrzał na Wasz obrazek i należą mu się monety, haha.

A co autorki posta to nie przejmuj się oni tak ze wszystkimi robią, a najbardziej ze sprzedawcami. Jak promocja to musisz sobie załatwić taki teleskop jak Reksio miał, żeby dał radę te drobne druczki powiększyć...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów