anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie otrzymałam monet za wybór dostawy automat DHL?

Client:38773505
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry. Dlaczego nie otrzymałam monet za wybór dostawy do automatu DHL? Warunki spełniłam. Nr zamówienia 1cb20120-9435-11ef-b0c9-8dc970f7650c. 

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Halfrunt
#20 Guru#

😱

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

A co to jakaś promocja

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

A personalizacja wyłączona? Tym co nie chcą spamu od Allegro to Allegro nie chce monet dawać:)

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @Client:38773505! Sprawdziłam promocje związane z DHL i obecna rozpoczęła się 30 października (potrwa do 13.11), a poprzednia dotyczyła zakupów zrobionych w poniedziałki w październiku, natomiast zamówienie o którym piszesz zostało złożone 23.10.2024 (w niedzielę). 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Muszę przyznać że umiecie manipulować "promocjami" Allegro teraz stało się wylęgarnia manipulacji i jak "orżnąć" wszystkich.😒

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@LEW433 gdzie tutaj widzisz manipulację? W zasadach promocji opisanych w ogólno dostępnym regulaminie? 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Widzę "kochana" w ostatnich czasach ich wiele, wiesz jak ludzie czytają i jak są poustawiane jakieś kruczki w regulaminie, niestety jest to przykre co tu się dzieje,

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

ja też ich nie ogarniam i powiem tak "uczestnictwo" w promocjach stało się zagmatwane, coraz bardziej skompilowane, trzeba spełnić kolejny warunek wynikający z poprzedniego (jak odbiór przyznanych moment w ciąg x czasy). Takie zamierzone podejście, powoduje niechęć i poczucie bycia "oszukanym", wydaje się że z perspektywy czasu, ze szkodą dla serwisu. 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Przepraszam ale pozwolę się sobie z Tobą nie zgodzić. Długo i intensywnie wbijaliście nam do głów, że klient nie musi umieć czytać, wystarczy ze spojrzy na obrazek. Dobrze zapamiętaliśmy tę lekcję. Klient spojrzał na Wasz obrazek i należą mu się monety, haha.

A co autorki posta to nie przejmuj się oni tak ze wszystkimi robią, a najbardziej ze sprzedawcami. Jak promocja to musisz sobie załatwić taki teleskop jak Reksio miał, żeby dał radę te drobne druczki powiększyć...

oznacz moderatorów