Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Czy zniesiono takową wyszukiwarkę? Jeszcze przedwczoraj miałem taką możliwość.
Dziękuję za podpowiedzi
Pozdrawiam
komad
Nie jest możliwa, Allegro wie lepiej i jak nie potrafisz to....no właśnie co?🤔
Stawiam że allegro robi to z premedytacją bo było za dużo zwrotów od ludzi którzy nie potrafią dobrać części albo źle przypisanych modeli przez sprzedających. Dla mnie to strzał w stopę i też będę kupować gdzie indziej ale jeśli o to im chodziło to sam widzisz że działa
Cześć @grzegorz1093, obecny wygląd wyszukiwarki i opcji wyszukiwania jest wynikiem testu.
kiedy skończy się ten test, mam już dosyć szukania numerów części na innych portalach...
To niech sobie testerzy to sprawdzają... Usunięcie tej wyszukiwarki jest **piiip**ycznym pomysłem. Może następnym razem zrobicie publiczne głosowanie przed usunięciem jakieś funkcjonalności?
Dzięki za podpowiedź (Ucando), bo bez tego teraz nic nie idzie znaleźć... 7zap niestety zrobił się płatny 😕 Według mnie **piiip** może obecną sytuację naprawić przywracając wyszukiwanie i dodać wyszukiwanie po konkretnym VINie.
Raczej ma uzasadnienie, teraz jeśli nie mam P/N części muszę wpisać model pojazdu, wyskakują aukcje do np. pięciu generacji danego modelu, w każdej generacji występuje inny typ tej samej części i szukaj po aukcjach informacji która generacja ma jaki P/N. O częściach do danego silnika już nie wspomnę. Pozostaje najpierw ustalenie numeru części poza allegro, co raczej często skończy się zamówieniem części poza allegro.
Witam, mi też to utrudnia wyszukiwanie części, w tym momencie wolę iść do sklepu i nie tracić czasu jak coś źle dobiorę
Kiedy zakończy się ten bezsensowny test, jak zobaczycie spadek obrotów na działach Motoryzacja???????
proszę moderatora o odpowiedź: kiedy przywrócicie ten filtr w wyszukiwarce????
Przez brak wyszukiwania nie mogę znaleźć części do auta i jak tak dalej będzie to rezygnuje z allegro, przez takie testy allegro będzie tracić klientów a moderatorzy majayto gdzieś
Witam nie mam opcji wyboru modelu samochodu w kategorii motoryzacja części
Cześć @dragonn123. Proszę o więcej szczegółów - na jakim etapie występuje problem i której dokładnie kategorii dotyczy?
Co to za głupie pytanie moderatora - wiadomo że Allegro z niewytłumaczonych przyczyn wyłączyło szukanie po modelu aut w motoryzacji i nie można kupować części
Witam
Problem występuje w każdej kategorii po wejściu w Motoryzacja. Pokazałem screen.
Kiedy przywrócicie filtr szukania części po wybranym aucie???
Przecież część ludzi już uciekła z Allegro, bo nie mogą znaleźć części lub muszą szukać numerów na innych portalach i potem wklejać do wyszukiwarki ( też to opisałem ).
Strzelacie sobie sami w stopę.
Stawiam że allegro zrobiło to z premedytacją bo było za dużo zwrotów w tej kategorii i nie chcieli się stać darmową hurtownią motoryzacyjną. Dla mnie to też strzał w stopę i będę kupować gdzie indziej ale jeśli o to im chodziło to sam widzisz że działa
Również zgłaszam taki problem, chciałem zamówić tarcze hamulcowe z klockami ale chyba wybiorę się do sklepu...
Problem występuje w kategorii części samochodowe,na etapie wyszukiwania części do konkretnego modelu,rocznika i wersji silnikowej, teraz nie da się w prosty sposób znależć tego czego szukam.
Skończcie ten bezsensowny eksperyment i przywróćcie to co było inaczej kupujący odejdą do konkurencji a sprzedający się wycofają i ograniczą ilość ogłoszeń czyli spadną wpływy do kasy Allegro.
Brak funkcji wyszukiwaniu po danej marce modelu i silnika bardzo utrudnia wyszukiwanie części samochodowych.
U mnie pomaga wejście na allegro przez tryb incognito, wtedy pojawia mi się opcja szukania po modelu samochodu, której nie wiedzę w normalnym trybie.