anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

DLACZEGO NIE WIDZĘ PACZKOMATU INPOST, GDY CHCĘ WYBRAĆ METODĘ DOSTAWY???

Slawek72
#7 Wielbiciel

Dlaczego widzę Inpost przy ofercie, w opcjach dostawy, a w chwili, gdy  już decyduję się na zakup znika Inpost??

Ja rozumiem, że jest wojna, bo Allegro złamało wszelkie zasady fair play, ale utrudnianie zakupów  (i sprzedaży także) ludziom, którzy tworzą to całe Allegro, jest absolutnym draństwem... 

Czy też macie takie znikanie opcji wysyłki Inpostem..?

Grrrrrr...

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Slawek72. Sprawdź dostępne metody dostawy klikając w [POKAŻ WIĘCEJ METOD DOSTAW]
 metody dostaw1.jpg

Jeśli na liście nie pojawi się preferowana metoda dostawy, to kliknij w [Zobacz wszystkie na mapie], a następnie wybierz dowolny adres punktu/automatu.   
metody dostaw2.jpg

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

magic-trinket
#9 Pomysłodawca

Dziękuje Pani (niestety nie mogę do Pani zwrócić się po imieniu, bo jest to niezgodne z regulaminem).
Klientka robiła u mnie zakup i byliśmy na bieżąco w kontakcie.
numer zamówienia 

6f48b490-9ef4-11f0-a9e5-839f309ad102

link do oferty https://allegro.pl/oferta/bransoletka-celebrytka-czarny-turmalin-znak-zodiaku-wodnik-zodiak-tz11-155...
We wszystkich ofertach mam włączoną wysyłkę inpost paczkomat, pomimo tego klientka nie mogła wybrać tej formy (na telefonie i komputerze).
Przesyłam zdjęcie ekranu klientki gdzie ewidentnie niema możliwości wyboru paczkomatu inpost.
Proszę moderatorów o wyjaśnienie sytuacji. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  IMG_20251001_212158.jpg
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @magic-trinket. Klientka powinna kliknąć w opcję [Zobacz wszystkie na mapie]. Dzięki temu pojawi się mapa, na której klientka będzie mogła wybrać dowolny punkt/automat. 
Widzę, że w ofercie jest dostępna dostawa Allegro Paczkomaty InPost, więc na pewno na mapie znajdzie się również Paczkomat InPost do wyboru. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

magic-trinket
#9 Pomysłodawca

Opcja [Zobacz wszystkie na mapie] jedynie co by pokazała to możliwość zmiany punktu danego przewoźnika który jest odznaczony (w tym przypadku punkty orlenu).
Klientka ewidentnie nie ma na liście inpostu!
Nawet gdyby było tak jak to Pani sugeruję, to jest ewidentne ukrywanie metody dostaw inpost paczkomat, która powinna być na liście wraz z innymi.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@magic-trinket, po kliknięciu [Zobacz wszystkie na mapie] pojawią się wszystkie punkty i automaty, każdego przewoźnika udostępnianego w ofercie. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów