Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego widzę Inpost przy ofercie, w opcjach dostawy, a w chwili, gdy już decyduję się na zakup znika Inpost??
Ja rozumiem, że jest wojna, bo Allegro złamało wszelkie zasady fair play, ale utrudnianie zakupów (i sprzedaży także) ludziom, którzy tworzą to całe Allegro, jest absolutnym draństwem...
Czy też macie takie znikanie opcji wysyłki Inpostem..?
Grrrrrr...
Cześć, @Slawek72. Sprawdź dostępne metody dostawy klikając w [POKAŻ WIĘCEJ METOD DOSTAW]
Jeśli na liście nie pojawi się preferowana metoda dostawy, to kliknij w [Zobacz wszystkie na mapie], a następnie wybierz dowolny adres punktu/automatu.
Dziękuje Pani (niestety nie mogę do Pani zwrócić się po imieniu, bo jest to niezgodne z regulaminem).
Klientka robiła u mnie zakup i byliśmy na bieżąco w kontakcie.
numer zamówienia
Cześć, @magic-trinket. Klientka powinna kliknąć w opcję [Zobacz wszystkie na mapie]. Dzięki temu pojawi się mapa, na której klientka będzie mogła wybrać dowolny punkt/automat.
Widzę, że w ofercie jest dostępna dostawa Allegro Paczkomaty InPost, więc na pewno na mapie znajdzie się również Paczkomat InPost do wyboru.
Opcja [Zobacz wszystkie na mapie] jedynie co by pokazała to możliwość zmiany punktu danego przewoźnika który jest odznaczony (w tym przypadku punkty orlenu).
Klientka ewidentnie nie ma na liście inpostu!
Nawet gdyby było tak jak to Pani sugeruję, to jest ewidentne ukrywanie metody dostaw inpost paczkomat, która powinna być na liście wraz z innymi.
@magic-trinket, po kliknięciu [Zobacz wszystkie na mapie] pojawią się wszystkie punkty i automaty, każdego przewoźnika udostępnianego w ofercie.