anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego ograniczono mi zakup?

MAMY ROZWIĄZANIE!
fish4994
#11 Animator
oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@fish4994 

Nie rozumiem niestety nic. Doprecyzuj proszę swoje pytanie jak mogę Ci pomóc?

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
fish4994
#11 Animator

Dzień dobry, dziękuję za zainteresowanie się moją sprawą. Zamierzałem zakupić 16 szt. podobrazi System poinformował mnie, że limit dla mnie to tylko 4 podobrazia. Tu rodzi się pytanie dlaczego tak się dzieje i co zrobić z zakupem pozostałych 12 szt.?

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@fish4994 najprawdopodobniej sprzedający ustawił limit produktów w przesyłce. Podaj proszę numer oferty, której dotyczy sprawa. 

Basia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
fish4994
#11 Animator

Płótno malarskie podobrazie do malowania HOBBY bawełniane blejtram 30x40 od od SPArT10

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@fish4994 nie udało mi się odnaleźć wskazanej przez Ciebie oferty - widzę zestawy 10 sztuk wskazanego produktu. Prześlij mi proszę numer oferty (znajdziesz go u dołu strony) lub link do niej. 

Basia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
fish4994
#11 Animator

, dziękuję za zaangażowanie w moją sprawę, ale już nie dociekam przyczyny zdarzenia, bo postanowiłem pozostać przy ilości 4 szt. podobrazi, a w przyszłości taki detal mi wystarczy. Zdrówka życzę i pogody ducha. Pozdrawiam, Jerzy Okoń.

oznacz moderatorów
M.D-00 Geist
#12 Orędownik

Bo to jest tzw. oferta limitowana w ramach Allegro Ceny. W tym przypadku limit to 4 sztuki, przy zwiększaniu ponad 4 sztuki powinien się pokazywać poniższy komunikat. Jak widać, przydało by się do niego dodać link do wyjaśnienia.

"Możesz kupić tylko 4 sztuki!

Oferta limitowana na wszystkich Twoich kontach"

oznacz moderatorów