@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dlaczego ograniczono mi zakup podobrazi z 16 szt do 4? @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie rozumiem niestety nic. Doprecyzuj proszę swoje pytanie jak mogę Ci pomóc?
Dzień dobry, dziękuję za zainteresowanie się moją sprawą. Zamierzałem zakupić 16 szt. podobrazi System poinformował mnie, że limit dla mnie to tylko 4 podobrazia. Tu rodzi się pytanie dlaczego tak się dzieje i co zrobić z zakupem pozostałych 12 szt.?
@fish4994 najprawdopodobniej sprzedający ustawił limit produktów w przesyłce. Podaj proszę numer oferty, której dotyczy sprawa.
@fish4994 nie udało mi się odnaleźć wskazanej przez Ciebie oferty - widzę zestawy 10 sztuk wskazanego produktu. Prześlij mi proszę numer oferty (znajdziesz go u dołu strony) lub link do niej.
RaBarbar_ka, dziękuję za zaangażowanie w moją sprawę, ale już nie dociekam przyczyny zdarzenia, bo postanowiłem pozostać przy ilości 4 szt. podobrazi, a w przyszłości taki detal mi wystarczy. Zdrówka życzę i pogody ducha. Pozdrawiam, Jerzy Okoń.
Bo to jest tzw. oferta limitowana w ramach Allegro Ceny. W tym przypadku limit to 4 sztuki, przy zwiększaniu ponad 4 sztuki powinien się pokazywać poniższy komunikat. Jak widać, przydało by się do niego dodać link do wyjaśnienia.
"Możesz kupić tylko 4 sztuki!
Oferta limitowana na wszystkich Twoich kontach"