anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego oznaczenie SUPERCENA ma najdroższa oferta?

ja_Nitka
#13 Ambasador

produkt EAN 5903816966063

https://allegro.pl/oferty-produktu/suplement-b-braun-nutricomp-drink-plus-czekoladowy-5370e8e5-3baf-...

Clipboard_09-02-2025_03.jpg

jak to ma niby pomagać w zakupach?

Podobno "SUPERCENA to oznaczenie dla sprzedających, którzy oferują na Allegro oferty w najlepszych cenach" jak piszecie na swoich stronach, więc dlaczego to tak nie działa?

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@ja_Nitka poprosiłam juz zespół o sprawdzenie tego przykładu, więc wrócę tutaj z informacjami jak tylko dostanę wyjaśnienie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

_HolaOla_

@ja_Nitka jak obiecałam, wracam z info, że ostatnia oferta jest błędnie połączona z produktem. Już zgłosiłam ten błąd, więc gdy usuniemy to wiązanie, przeliczenie do oznaczenia "supercena" odbędzie się od nowa. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ja_Nitka
#13 Ambasador

@_HolaOla_ jak było tak jest nadal, nic nie zostało zmienione...

tak swoją drogą, pomijając fakt że oferta jest źle połączona z produktem, dlaczego oznaczenie Supercena ma najdroższa ze wszystkich ofert w tym produkcie. Jakie kryteria powodują, że Wasz system wybrał do tego oznaczenia akurat tą ofertę, nie dość ze najdroższą, to od sprzedawcy z najniższą oceną % poleceń?? Coś tu ewidentnie nie działa prawidłowo...

oznacz moderatorów

la_nika

@ja_Nitka oferta nie jest już połączona z produktem, a kwestię samego oznaczenia wyjaśniamy jeszcze z odpowiednim zespołem, ponieważ rzeczywiście nie powinna mieć takiego oznaczenia.
Dzięki, że nam to zgłosiłaś.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ja_Nitka takie proste , a Ty nie wiesz.. allegro żyje z % prowizji  ,chyba nie muszę dalej tłumaczyć .

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru ⭐⭐

A ty co? Strażnik super ceny?, szeryf lewego pasa? Dla kogo super dla tego super. 

oznacz moderatorów