Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Czy u mnie występuje tylko problem , dlaczego pytanie jest 2 krotnie powielane, tak jest w każdym wątku , poście
@w_kiwi bardzo dziękuję, mam nadzieję że odpowiedź otrzymam dość szybko w miarę możliwości
@w_kiwi o coś zapytam , czy minutnik czasu wypowiedzi działa poprawnie bo u mnie coś jest nie tak, problemy zaczęły się po świętach , nawet nie ma wyżej tego wątku , a powinien być być teraz się wypowiadam , muszę klikać ja w społeczności , czy to poprawnie dxiala .
Bardzo ci dziękuję że zajęłaś się tym problemem
@Agent555 Czy problem występuje tylko w aplikacji?
Niech h moderatorka do mnie zadzwoni , i pomoże naprawić problem, nr telefonu
@w_kiwi w przeglądarce minutnik wypowiedzi i gdy się wypowiadam jest wyżej jest wszystko w porządku, w przeglądarce zdublowane pytania się powtarzają tak jak i w aplikacji,
W aplikacji występują wszystkie 3 problemy gdy jestem zalogowany
@Agent555 Proszę, upewnij się, że masz włączone sortowanie od najstarszych od najnowszych postów.
Jeśli możesz, to prosiłabym Cię również o danie linku do przykładowego wątku, gdzie występuje problem z dublowaniem.
@w_kiwi oczywiście że mam włączone sortowanie od najstarszych do najnowszych
@w_kiwi jeden problem ustąpił już nie pojawia się dwukrotnie zdublowane pytanie.
Ale jest jeszcze jeden problem
Dlaczego ten wątek w którym się wypowiadam teraz , nie ma go na samej górze a powinien być bo teraz się w nim wypowiedziałem jak to ustawić ,