Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kategoria: fotele biurowe
zaznaczamy TYLKO jedną, dodatkową funkcję: regulowana głębokość siedziska.
Wynik wyszukiwania: żaden fotel z pierwszych 50 wyników nie posiada takiej regulacji. Co więcej wyszukiwarka pokazuje także zwykłe stołki barowe tyle, że na kółkach.
Skoro tu zajrzałem to i tak kupię byle co?
Wypróbowane wielokrotnie, w różnych kombinacjach i opcjach. Dla przykładu, regulcja podłokietników - TAK. Wyszukiwarka pokazuje nawet fotele i krzesła BEZ PODŁOKIETNIKÓW.
Oszustwo? Nie, w opisie foteli ani słowa o podłokietnikach i ich regulacji.
Żałosna manipulacja? Pewnie tak.
@Client:103556779 Ależ działa. Z tym że jest to wyszukiwarka, a nie znajdywarka 😎
@Client:103556779 Prześlij proszę link do listy wyszukiwań z zaznaczonymi parametrami, pomocny też będzie zrzut całego ekranu (z widocznym paskiem adresowym, datą oraz godziną).
Sprawdziłam przykładowe oferty po wpisaniu frazy "fotel biurowy" w wyszukiwarkę, zaznaczyłam wskazany filrt "regulowana głębokość siedziska" - na liście wyświetlone były oferty, dla których sprzedawca uzupełnił parametr, który zaznaczyłam w filtrach.
Nie, musiała Pani mieć różowe okulary na nosie. Nie interesuje mnie fakt, że raz na 100 wynikow dany fotel będzie spełniał wszystkie wymagania. Żeby go odnaleźć musiałbym spędzić 20 minut na sprawdzaniu kolejnych ofert.
Nie mam tyle czasu dla jednej z 4 opcji.
Rezygnuję z zakupu i tyle bo wyszukanie fotela z zaznaczonymi 3-4 opcjami daje 1000 wyników wśród których moze 5% spełnia warunki wyjściowe.