anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Domyślna forma dostawy

lewgorzkowski
#12 Orędownik#

Dlaczego ALLEGRO utrudnia życie?!?!?! U pewnego sprzedawcy kupuje produkt seriami i zrobiłem jeden zakup, opłacone, stały paczkomat, ok. Minęło parę minut, nowy koszyk, ten sam sprzedawca i z rozpędu nie spojrzałem na formę dostawy, blik opłacone. i co? Oczywiście! ORLEN PACZKA! No szlag człowieka trafia po prostu! 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

No dziewczyny może wyjaśnicie klientowi w jaki sposób to dla niego "optymalny sposób dostawy"?

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@lewgorzkowski  Tak naprawdę to dobry objaw.  Dotychczas Allegro starało się uprzykrzać życie sprzedającym,  teraz  widać że  stara się zniechęcić od zakupów również kupujących.

Prawdopodobnie celem jest zniechęcanie wszystkich.

To normalne że w swojej wielkości serwis chce  zmniejszyć ilość klientów, to tańsze niż zatrudnianie dodatkowej obsługi.

oznacz moderatorów

trajber
#9 Pomysłodawca#

Ojtam, ja kiedyś przy każdym zakupie musiałem wyszukać mBank w metodach płatności, bo ten najlepszy w galaktyce portal stale zapominał, jak lubię płacić.

Tak, takie "gubienie ustawień" utrudnia życie, ale alternatywą byłoby zatrudnienie programistów, a czas spędzony przez klienta przy "przeklikiwaniu" ustawień jest znacznie tańszy niż czas pracy programisty - jak oszczędności, to Allegro 🙂

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

A ileż to reklam można przy okazji klientowi wcisnąć !  Bezcenne,  Allegro dzięki błędom  istnieje i zarabia....😂

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Oj tam przy płatnościach to głównie pampersy reklamują od wielu lat. I jeszcze się zasłaniają, że to dlatego że wyłączyłam profilowanie. Wyłączyłam z rok temu, a pampersy widzę całe lata. Aż mnie trafia jak robię zakup rano przed kawą...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów