anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostawa towaru problem ze śledzeniem

stolarczykk
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Prosze o możliwie szybką pomoc ponieważ termin zwrotu mojego zakupu jakim jest bieżnia elektryczna mija w dniu jutrzejszym. 
Znaleźć firmę która jest w stanie dostarczyć mi ten produkt z racji że jest on duży kabaretowy przez co zwykły firmy kurierskiej takie jak DPD bądź DHL nie są w stanie tej przesyłki ode mnie odebrać udało mi się znaleźć firmę spedycyjna która jest w stanie dostarczyć dla mnie ten problem pod skazany adres niestety nie oferują oni opcji śledzenia przesyłki oraz numeru listu przewozowego tego wymaga sprzedający awans pl aby powiązać przesyłkę ze zwrotem natomiast nawet formularzu zwrotów na allegro nie miałem nigdzie miejsca gdzie mógłbym podać jeden miał taki numer listu przewozowego jedyne informacje po wypełnieniu formularza zwrotów jakie otrzymałem to to że mam przesyłkę oznaczyć numerem zwrotu wskaskwzantm oraz dostarczyć ją na wskazany adres we własnym zakresie. Nie udalo mi się i nie uda znaleść przewoźnika spełniającego te wymagania. Czy sprzedawca może odmówić mi przyjęcia towaru oznaczonego według zaleceń Allegro i dostarczonego do niego? 

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0