@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Ja muszę dzwonić do sprzedawców i pytać kiedy będzie wysyłka bo poddajecie kłamliwy termin dostawy , w jednej ofercie pisaliście wysyłka za 10 dni ja dzwoniie do sprzedawcy i pytam , sprzedawca mi mówi to nieprawda że wysyłka za 10 dni powiedział że wyśle w ten sam dzień gdy otrzyma płatność , dzwoniłem jeszcze do innych sprzedawców powiedzieli to samo że wysyłka dziś lub jutro
@Agent555 przewidywania swoje życie swoję. Na tym świecie przeżyłeś to powinieneś wiedzieć o tym.
Pisze o wysyłka j przed świętami
@Agent555 podaj przykładowy numer oferty, z taką sytuacją. Pamiętaj, że wyświetlany czas jest przewidywany i bazujemy na historii wysyłek sprzedającego. 🙂
@Sa_nova w jednej ofercie było napisane dostawa za 10 dni , zadzwoniłem do sprzedawcy powiedział że wyśle dziś lub jutro kupiłem te przedmioty , sprzedawca Wysylkonat czy podobnie
@Sa_nova np ten sprzedawca dzwoniłem do niego paczka jest już odebrana przez kuriera, pisaliście że będzie dostawa 27 grudnia
@Agent555 podczas tworzenia tych ofert sprzedawca zadeklarował, że wyśle towar do 3 dni roboczych.
Kupiłeś 18.12 (w międzyczasie jest weekend), czyli sprzedający ma czas na wysłanie do 23.12, następnie bierzemy pod uwagę czas przewozu przez przewoźnika, który nie dostarczy zamówienia w święta (24,25 oraz 26 grudnia) - dlatego przewidywany czas dostawy, wyświetlaliśmy na 27 grudnia. 😊