anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostawa

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Dlaczego wy ciągle wprowadzacie kupujących w błąd z dostawami był komunikat kup do 15 dostawa jutro ,kupiłem i co się okazało po zakupie dostawa we wtorek komunikat, przestanta świrować z tymi dostawami 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Agent555 poprawną opcje transportu wybrałeś?

oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@Client:44052296  tak, paczkomat InPost 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Agent555 drugi komunikat też może być błędny. Widocznie przewidywania ni jak maja się rzeczywistości.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Agent555 Czy możesz doprecyzować, które zamówienie masz na myśli? Widze kilka z dzisiejszą datą. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@w_kiwi c80460b0-245b-11f1-840e-29a3378b0073 

Zrzut ekranu potwierdzający komunikat , ten sam sprzedawca od którego kupiłem 

Screenshot_20260320-145447.png

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @Agent555! Wyświetlany komunikat, nie dotyczył wybranej metody dostawy i dlatego wyświetlamy w szczegółach zamówienia dostawe we wtorek. Taką samą informację wyświetlaliśmy w momencie składania zamówienia, przy wybranej metodzie dostawy. 

Sandra
oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@Sa_nova  a jakiej metody dostawy dotyczył komunikat kup do 15 dostawa jutro, więc kupiłem i wybrałem InPost 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Agent555 informację o tym, których metod dostaw dotyczy komunikat o dostawie jutro, znajdziesz zawsze w zakładce dostawa na stronie oferty oraz podczas składania zamówienia przy danej dostawie. 

W przypadku tej konkretnej oferty, dostawa jutro dotyczyła przewoźników: Orlen Paczka, DPD oraz DHL. 

Sandra
oznacz moderatorów