Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Chcialabym sie dowiedzieć czy jest dużo przypadków, ze korzystajac z Allegro Smart kurier DPD nie dostarcza paczki przez kilka dni i przedkłada codziennie dostawę, bądź zostawia w przypadkowym punkcie DPD (mimo, że jestescie w domu), a nie najblizszym miejscu zamieszkania i oznacza ze nie bylo Was w domu? U mnie to juz 3ci raz i telefon do Kuriera oraz DPD nie pomaga... zastanawiam sie czy to kwestia tego konkretnego Warszawskiego oddzialu czy moze globalna i przesyłki są traktowane jako drugi priorytet przez to że to Smart Allegro...
Sprawa byla tez zglaszana do DPD.
U mnie w przeciągu miesiąca DPD zagubiło już drugą paczkę, łatwiej wygrać w Lotto niż dodzwonić się do ich konsultanta. Zgłosiłem reklamację online, bo to jedyny sposób.
Opole piotrkowska 1 to samo - porażka ! inpostowi mogą czyścić buty ! A niestety coraz rzadziej mamy opcję wybrania inpostu do transportu.
Warszawa Ochota- do tej pory sporadycznie- ale w rym tygodniu - pomimo obecnosci w domu (praca zdalna) 3-krotnie juz od zeszlego piatku do dzis sroda- 3 przesylki zostaly rzucone donZabki kilometr dalej. Dzis specjalnie rano dzwonilem do kuriera (nie odbieral oczywiscie)i napisalem sms po czym 50 min potem dostalem info- ze nikogo nie bylo w domu i do odbioru w Zabce. To jest skandaliczne oszustwo.